30 / 04 / 2024

Aziz Yıldırım kızına Cannes'da ev aldı!

Aziz Yıldırım kızına Cannes'da ev aldı!

Aziz Yıldırım, Ekim ayında Murat Gordi ile evlenen kızı Gülşah'a düğün hediyesi olarak dünya jet-set'inin gözde mekanı Cannes'dan ev almış...



 "Trabzonspor'u yensinler ödemeler başlar" diyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın; küçük kızı Gülşah Gordi için kesenin ağzını açtığını duydum! Aziz Başkan, Ekim ayında Murat Gordi ile evlenen kızı Gülşah'a düğün hediyesi olarak dünya jet-set'inin gözde mekanı Cannes'dan ev almış. Tapu işleri için de, kızı ve damadı ile geçen hafta Cannes'a gitmiş. Bu hediyenin Aziz Başkan'a ne kadara patladığını bilmiyorum ama Yıldırım'ın Cannes'ın en popüler caddesi La Croissette'de yaklaşık 2 milyon Euro değerinde bir evi vardı. Aziz Başkan, eğer kızı ve damadını kendisine komşu yaptıysa, yaklaşık o miktarda bir para cebinden çıkmıştır!!!

Doğum günü minibüsü!

Hemcinslerini orta yerinden çatlatan Çiğdem Kayalı, geçen hafta ilginç bir partiyle 51'inci doğum gününü kutlamış. Doğum günü partisini kendi organize eden Çiğdem Hanım'ın, 15 yakın dostuna yolladığı davet sms'i elime geçti. Kayalı, nereye gideceklerini söylemeden, 15 arkadaşını saat 20.45'te Akmerkez'in Ulus kapısına çağırmış. SMS'inde o gece için pullu, payetli giyinmelerini isteyen Kayalı, kocası veya sevgilisi olanlara da "Sabah 05.00'ten önce eve dönmeyeceğinizi söyleyin" demiş.

PARTİ SCOTCH'DA DEVAM ETMİŞ
Kayalı, kiraladığı Mercedes Sprinter marka bir minibüse doldurduğu dostlarını, Anadolu yakasında TavernA'ya götürmüş. Gece 02.00'ye kadar Çağrı Köktekin'le coşan grup, ardından tekrar minibüse doluşup rotayı bu kez Nişantaşı'ndaki Scotch'a çevirmiş. Scotch'ta da kurtlarını iyice döken Kayalı ve arkadaşları mekandan ayrıldıklarında saat 05.30'u gösteriyormuş..

'Bebek Kut'un geleceği güvencede

Ünlü popçu Burak Kut ile doktor eşi Cansen Yeni Kut, pazartesi günü kızlarını kucaklarına almıştı. Normal doğum yapan Cansen Hanım ile ünlü şarkıcı, kızlarının geleceğini garanti altına almak için kordon bağını saklama kararı almış. Dilerim ileride hiç ihtiyaç olmaz ama çiftin kızlarının kök hücresi Demet Sabancı Çetindoğan'ın sahibi olduğu Onkim Kök Hücre Bankası'nda güvence altına alınmış. Bu arada Burak Kut ile Cansen Hanım'ın henüz kızlarına bir isim veremediklerini, şimdilik 'Bebek Kut' ismiyle idare ettiklerini öğrendim. Allah Bebek Kut'a uzun ömürler versin...

Yine bekar gezecek!

Oyuncu Doğa Rutkay, görünen o ki ömür boyu bekar gezecek! Haziran'da Şahan Gökbakar'dan ayrıldıktan sonra ex sevgilisi mimar Ahmet Tolan'a dönen Rutkay; Eylül'de Tolan'la da köprüleri atmıştı! Ancak birbirlerinin hasretine dayanamayıp Aralık ayında yine barışmışlardı. İlişkilerini devlet meselesiymiş gibi gizli yaşayan aşıklar, yılbaşı tatilinde de Romanya'ya kayağa gitmişti. Ancak her ne olduysa sihir yine bozulmuş; aşıklar bilmem kaçıncı kez köprüleri atmışlar! Yıllar önce bir röportajında "Evlilik bana uzak" diyen Rutkay'ın fikri, demek hâlâ değişmemiş!

Elitler Arabesk gecesinde buluştu

Salı akşamı Nahide'de yine 'Arabesque Gecesi' vardı. Daha önce Nahide'de İstanbul'un elitlerine duygu yüklü bir gece yaşatan Selami Şahin, yoğun istek üzerine bir kez daha aynı mekandaydı. Salonu ise yine bizim elitler doldurmuştu. Damardan şarkıları dinlerken dalıp giden ünlüleri biraz da gülümsetmek isteyen Şahin, şarkı aralarında esprileri ardı ardına patlattı. Velhasıl elitler o gece hem hüzünlendi hem de eğlendi. Bu arada bu güzel geceyi kaçıranlar üzülmesin; Selami Şahin 1 Şubat'ta yine Nahide'de olacak...

Kadınların çantasına göz dikmiş!

Ayakkabısı, peruğu, kürkü, eteği derken bir anda 'celebrity' mertebesine yükselen çağdaş sanatın ünlü temsilcisi Haluk Akakçe'nin maceraları hız kesmeden devam ediyor! En son Atıl Kutoğlu'nun Nişantaşı'ndaki butiğinden beş kadın elbisesi satın alan Akakçe, bu kez kadın çantasıyla arz-ı endam eylemiş; hem de Akmerkez'de... Akakçe, görenlerin şaşkın bakışları eşliğinde elinde içki bardağı, omzuna astığı kadın çantası, parmağındaki devasa yüzükleriyle Akmerkez'i tavaf etmiş. Uluslararası alanda tanınan bir sanatçı olan Akakçe, marjinalliği bakalım daha hangi boyuta taşıyacak!
Milliyet Cadde/Bülent Cankurt


Geri Dön