28 / 04 / 2024

Azura Park, Türk Günü Yürüyüşü'nde tanıtılacak!

Azura Park, Türk Günü Yürüyüşü'nde tanıtılacak!

Alanya'da 607 dairelik Azura Park projesini yapan Cebeci İnşaat, 28 Mayıs'ta New York'ta düzenlenecek 30'uncu Türk Günü Yürüyüşü'ne katılarak, ABD'lilere ve ABD'de yaşayan Türklere projeyi tanıtacak



Cebeci İnşaat, hazırlattığı araçla New York'taki Türk Yürüyüşü'ne katılarak Azura Park Alanya projesini ABD'de tanıtacak.

ABD'deki en büyük Türk etkinliği olan Türk Günü Yürüyüşü'ne her yıl yaklaşık 50 bin kişi katılıyor. Bu yürüyüşe katılan İlk Türk inşaat firması olacak Cebeci İnşaat Amerikalıları ve ABD'de yaşayan Türkler'i günde 14 dolarla Türkiye'de daire sahibi yapacak.

GÜNLÜK 50 EURO KİRA GELİRİ

Cebeci İnşaat'ın otel konseptiyle geliştirdiği Azura Park Alanya projesi bir yandan ev sahibi yapıyor bir yandan da kazandırıyor. Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cebeci, "Alanya yazlık bir bölge olduğu için tatil dışında boş kalan evlere büyük talep bulunuyor. Projede ev sahiplerine Azura Service olarak kiralama hizmeti sunacağız. Burada 1+1 dairelerin en düşük günlük kirası 50 euro ve açık sezon olan 4 ay boyunca kiralama olanağı var. Ev sahiplerimiz buradan elde edecekleri gelirle ev sahibi olmanın yanında kazanmış da olacaklar" dedi.
Sabah/BÜLENT AYTAC YOLDAŞ


Geri Dön