28 / 04 / 2024

Babacan Holding'ten 2019'un ilk büyük fırsatı!

Babacan Holding'ten 2019'un ilk büyük fırsatı!

Babacan Holding Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerinde 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle ödeme ve 120 ay vadeli yüzde 0.98 faizle ödeme kampanyası başlattı. 



Konuttan beklenenin üzerinde projeler hayata geçiren Babacan Holding, yatırımcılara Babacan finansman modeliyle benzersiz yatırım ayrıcalıkları sunuyor. Beylikdüzü E- 5 üzerindeki konumu, ulaşım imkanı ve tatil köyü konseptiyle bölgenin en prestijli projesi olarak gösterilen Babacan Premium’da 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle ödeme fırsatının yanı sıra, 120 ay vadeli yüzde 0.98 faizle ödeme seçeneği bulunuyor.

Yılın bu ilk dev kampanyasında yatırımcıları faizsiz konut sahibi yapmayı hedefleyen firma, premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay, yüzde 0 faizle, Babacan Port Royal’de ise 60 ay, yüzde 0 faizle ödeme fırsatı sunuluyor. Her iki projeden daha uzun vadeyle konut sahibi olmak isteyenleride, 120 ay vadeli yüzde 0.98’lik faizle ödeme avantajı sunuyor.

İmza attıkları projelerle sektöre prestij kazandırırken, sundukları benzersiz kampanyalarla da yatırımcı dostu bir holding olduklarını anlatan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Konumu ve konseptiyle sektörde farklı bir kulvar açan Babacan Premium ve Babacan Port Royal’de başlattığımız yeni kampanyamızla yılın ilk fırsatını yatırımcılarımızla buluşturuyoruz. Bu sayede bir yandan yatırımcılarımızın konut sahibi olmasını kolaylaştırırken, sektördeki canlılığı diri tutmak adına sergilediğimiz öncü yaklaşımımızı sürdürüyoruz. Sunduğumuz kampanyamız sayesinde yatırımcılarımız, finansal zorluk yaşamadan Babacan Holding ailesine katılabilecekler” diye konuştu.

Tatil köyü konforunda yaşam fırsatı sunulan ve teslimlerine zamanında başlanan toplam 1009 konuttan oluşan proje 28 bin 620 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede farklı alan büyüklüklerine sahip 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup imzası taşıyan proje toplam 5 blokta 814 daire ve 37 adet ticari üniteden oluşuyor. Şehrin merkezinde yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğünde kamuya ait yeşil parka komşu projede ayrıca geniş yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları da yer alıyor. Teslimlerin 2020 yılı ilk çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanan Babacan Port Royal’in bin metrekarelik kapalı alanı, geniş sosyal donatı alanları için ayrıldı. Projede fitness, sauna, hamam, masaj odası, playstation odası, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası bulunuyor.

Metroya sıfır konumda bulunan projeler yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Babacan Port Royal, İDO’ya 10 dakika mesafe uzaklıkta. CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi alanlara yakın mesafede konumlanıyor.

www.babacankampanya.com/


Geri Dön