28 / 04 / 2024

Babacan Premium'da bir kule yabancıya ayrıldı!

Babacan Premium'da bir kule yabancıya ayrıldı!

Dubai’deki fuarda Esenyurt’taki projelerini tanıtan Babacan Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "1 adet otel, 6 adet kule ve alışveriş merkezinden oluşan Babacan Premium’un 1 kulesini sadece yabancılara ayırdık" dedi.



Dubai’deki fuarda Esenyurt’taki projelerini tanıtan Babacan Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan yaptığı fuar değerlendirmesinde “Bu yıl 61 Türk markasının yer aldığı Cityscape Global 2015 Fuar’ında Babacan Yapı olarak yer aldık.


Dünyanın önde gelen firmalarıyla bir araya gelerek, yeni projeleri görme, projelerimizi tanıtma ve sektörle buluşma imkanı yakaladık.  Dubai’de tanıtımını yaptığımız Babacan Premium projemiz ile ilk defa lansman öncesi talepleri değerlendirdik.


ÖN GÖRÜŞME BAŞLADI 


1 adet otel, 6 adet kule ve alışveriş merkezinden oluşan Babacan Premium’un 1 kulesini sadece yabancılara ayırdık. Yabancılara ayrılan kulenin tamamının satışına yönelik ön görüşmelere başladık. Projenin yüzde 10’luk kısmına ise iç piyasadan eski ve yeni müşterilerden ön talep topladık. Projenin lokasyonu ve ön talep fiyatlarının öne çıkmasından dolayı yoğun talep gördük” diye konuştu.


Star


444 24 20


Geri Dön