11 / 05 / 2024

babacan premiumda bir kule yabancıya ayrıldı

babacan premiumda bir kule yabancıya ayrıldı

Dubai’deki fuarda Esenyurt’taki projelerini tanıtan Babacan Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "1 adet otel, 6 adet kule ve alışveriş merkezinden oluşan Babacan Premium’un 1 kulesini sadece yabancılara ayırdık" dedi.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

Prof. Dr. Selva Demiralp: Kriz derinleşecek başka bir yolu yok

Türkiye’nin temerrüt riskini, yani iflas riskini gösteren 5 yıllık CDS yani Kredi Temerrüt Takas Oranı, tam 836 baz puana çıktı. Ali Babacan, CDS'nin 900’e ulaştığını bu işin şakasının olmadığını açıklamıştı. Benzer bir açıklamayı Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selva Demiralp da yaptı.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. babacan, " Uzmanlar senelerdir İstanbul depremi diyor. Yaklaşan böyle bir tehlike var. Öyleyse kaynakları niçin depreme tedbir konusunda harcamıyorsunuz, niye buna ayırmıyorsunuz?" dedi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul projesi açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kanal İstanbul'la ilgili "Bekamız için önemli olan Montrö de risk edilir. Türkiye'ye damga vuracağız diye çok büyük bir riske giriliyor" dedi.

Ali Babacan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Ali Babacan, Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili, "Kanal İstanbul için devlet projesi diye bir kavram uydurdular. Neymiş, 'devlet projesi' imiş. Hiç kimse bunu eleştiremezmiş. Devlet tek bir partinin değildir, Kanal İstanbul’u tabii ki eleştireceğiz" diye konuştu. 

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Holding Kurban Bayramı kampanyası 2019!

Babacan Holding, faizleri yüzde 1’in altına indirdiği Kurban Bayramı Kampanyası ile tamamlanan projelerinde son kalan daireler için benzersiz bir yatırım fırsatı sunuyor...

Babacan Holding'ten 40 aya kadar taksitlendirme fırsatı!

Babacan Holding, Ramazan Kampanyası ile, projelerine yatırım yapan herkesi, fiyat farkı yansıtmadan, en lüks mobilyalarla döşeli bir ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 40 aya kadar varan taksitlendirme imkanı sunulacak.

Babacan'dan konut alana eşyası hediye!

Babacan Holding, Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde konut alan müşterilerine, dairelerini satış fiyatına herhangi bir fark koymadan eşyalı şekilde teslim edecek.

Babacan Holding'ten dayalı döşeli ev kampanyası!

Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Proje 8- 18 Mart tarihleri arasında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde geçerli olacak.

Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding, bölgesinin prestij sembolü projesi Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere özel benzersiz bir kampanya başlattı. Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Babacan Premium'da 40 bin TL peşinatla!

Babacan Holding, yatırımcılarına sunduğu benzersiz fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Babacan Premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle hemen taşınma imkanı sağlanıyor. 

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. 

babacan premiumda bir kule yabancıya ayrıldı Haberi

babacan premiumda bir kule yabancıya ayrıldı

Dubai’deki fuarda Esenyurt’taki projelerini tanıtan Babacan Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan yaptığı fuar değerlendirmesinde “Bu yıl 61 Türk markasının yer aldığı Cityscape Global 2015 Fuar’ında Babacan Yapı olarak yer aldık.


Dünyanın önde gelen firmalarıyla bir araya gelerek, yeni projeleri görme, projelerimizi tanıtma ve sektörle buluşma imkanı yakaladık.  Dubai’de tanıtımını yaptığımız Babacan Premium projemiz ile ilk defa lansman öncesi talepleri değerlendirdik.


ÖN GÖRÜŞME BAŞLADI 


1 adet otel, 6 adet kule ve alışveriş merkezinden oluşan Babacan Premium’un 1 kulesini sadece yabancılara ayırdık. Yabancılara ayrılan kulenin tamamının satışına yönelik ön görüşmelere başladık. Projenin yüzde 10’luk kısmına ise iç piyasadan eski ve yeni müşterilerden ön talep topladık. Projenin lokasyonu ve ön talep fiyatlarının öne çıkmasından dolayı yoğun talep gördük” diye konuştu.


Star


444 24 20