05 / 05 / 2024

Babacan Yapı Babacan Premium teslim tarihi!

Babacan Yapı Babacan Premium teslim tarihi!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Babacan Premium

Babacan Yapı Babacan Premium projesi Esenyurt'ta 1.400 daire, otel ve AVM alanından meydana geliyor. Babacan Premium Residence projesinde fiyatlar 285 bin liradan başlıyor...




Babacan Premium projesi İstanbul Esenyurt bölgesinde  Babacan Yapı  tarafından inşa ediliyor. Babacan Premium projesi 6 blok olarak tasarlandı. Projede konut, otel ve AVM alanı yer alıyor.


Esenyurt Babacan Premium projesinde stüdyo dairelerin satışları henüz başlamadı. Babacan Premium'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışları devam ediyor.


Babacan Premium Esenyurt projesi iki etap halinde satışa çıkarılıyor. 28 bin 500 metrekare alanda yükselen Babacan Premium Esenyurt projesinde 1.400 adet daire olacak. 



Babacan Yapı Babacan Premium teslim tarihi!


Babacan Yapı Babacan Premium teslim tarihi ilk etap için Haziran 2018, ikinci etap için Eylül 2018 olarak belirlendi. Babacan Premium Esenyurt'ta fiyatlar 285 bin liradan başlıyor.


Esenyurt Babacan Premium projesinde firma bünyesinde 40 ay vade farksız ya da konut kredili ödemeler yapılıyor. Projede spor alanları, çocuk oyun alanları, cafe, restoran, fitness, sauna, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Tel: +90 212 876 18 08

Web: http://babacanyapi.com/default.asp?LanguageID=1

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön