19 / 05 / 2024

Babalar Günü'nde giyim saat ve elektronik harcamalarınızda 150 TL ParafPara kazanın!

Babalar Günü'nde giyim saat ve elektronik harcamalarınızda 150 TL ParafPara kazanın!

Halk Bank Babalar Günü’nü de unutmadı. Belli alanlarda yapacağınız harcamalarda hemen 150 TL ParafPara kazanın! İşte detaylar!



BABALAR GÜNÜ ÖZEL KAMPANYASININ DETAYLARI!

  • Bu kampanya 1 ile 18 Haziran 2023 tarihlerinde giyim, elektronik, optik ve aynı zamanda saat sektörlerinde yurt içerisinde ilk 400 TL ve üzeri harcamadan sonraki her 400 TL ve üzeri harcamaya da 25’er TL, toplamda da 150 TL ParafPara verileceği bildirildi.
  • Babalar Günü kampanyasına katılım sağlamak için harcama yapılmadan hemen önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna gelinip, tıklanması veyahut ÖDÜL1 yazıp 3404'e ve KKTC için 3444'e SMS gönderilmelidir.

 Babalar Günü nde giyim saat ve elektronik harcamalarınızda 150 TL ParafPara kazanın!

  • Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığı zaman müşterinin tüm kartları kampanyaya kapsamındadır.
  • Bir müşterinin asıl ve ek kartları ile beraber kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 150 TL olmaktadır.
  • Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak olan harcamaların ilki kampanya kapsamındadır.
  • Amaca ulaşılan harcama hangi kart ile yapılır ise ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
  • Kazanılan ParafPara’lar ise işyeri tarafından POS ile yapılacak gün sonu işlemi ile de kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenecektir.
  • Paraf ve Parafly dahil olup, Parafree, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil edilmez.
  • Kampanyadan elde edilmiş olan ParafParaların son kullanım tarihi de 02.08.2023 saat 21:59 olup, kullanılmayan ParafParalar 03.08.2023 tarihinde geri alınacaktır.

Diğer bir kamu bankası olan Ziraat Bankasının öne çıkan kampanyası da şudur;

ZİRAAT BANKASINDAN TATİL YAPACAKLARA 1.000 TL BANKKART LİRA!

Ziraat Bankası müşterilerine yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. İşte onlardan bir tanesi. Setur'dan tek seferde yapılacak olan 10.000 TL ile 14.999 TL arasındaki peşin ya da taksitli alışverişlere 900 TL Bankkart Lira, 15.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişinize 1.000 TL Bankkart Lira sizin olacak.

Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor mu? Akbank kredi 3 ay erteleme nasıl yapılır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön