29 / 04 / 2024

Elite Concept’ten Babalar Günü'ne özel elektronik!

Elite Concept’ten Babalar Günü'ne özel elektronik!

Elite Concept projesinde yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Elite Concept’te Babalar Günü’ne özel 5.000 TL değerinde elektronik eşya çeki hediye ediyor.



İnşaat sektöründe 27 yıldır faaliyet gösteren Şua İnşaat tarafından Kadıköy'ün Fikirtepe ilçesinde hayata geçirilen Elite Concept projesinde Babalar Günü’ne özel yeni bir kampanya başlattı. 10-23 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. 

Şua İnşaat, konut sahibi olmak isteyenlere babalara 5.000 TL değerinde elektronik eşya çeki hediye ediyor. 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve, özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana gelen Elite Concept, Fikirtepe’nin tapusu hazır hemen teslim markalı projeleri arasında yer alıyor.

İstanbul'un en yüksek prim vadeden lokasyonu Fikirtepe

Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında üzerinde bulunan Elite Concept; düzenli ve yenilikçi şehircilik anlayışı ile yakın zamanda İstanbul'un en seçkin semtlerinden biri olan Fikirtepe'de yer alıyor. Kentsel dönüşüm başladıktan sonra 4 yılda konut fiyatlarının yüzde 188 arttığı Fikirtepe’nin, projeler tamamlandığında fiyatların daha da artması sonucu İstanbul’un en çok prim yapacak lokasyonu olacağı düşünülüyor. 

E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında bulunan Elite Concept yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafe uzaklıkta bulunuyor. 

Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılmış olan Elite Concept projesinin sosyal donatı alanları arasında kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş
parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark bulunuyor.

Web: https://eliteconcept.com.tr/


Geri Dön