03 / 05 / 2024

Babil Kuleleri Çocuk Şenliği'nde minikler gün boyu eğlendi!

Babil Kuleleri Çocuk Şenliği'nde minikler gün boyu eğlendi!

Çevre ve insan yaşamına duyduğu sorumluluk bilinciyle kent merkezlerinde özel yaşam alanları kuran Uluhan Grup'un 23 Nisan'da çocuklara özel düzenlediği Babil Kuleleri Çocuk Şenliği, küçüklerin ve ailelerinin yoğun katılımıyla kutlandı



  
Uluhan Grup'un çocuklara özel düzenlediği Babil Kuleleri Çocuk Şenliği yoğun bir katılıma sahne oldu. Küçükler gün boyu 23 Nisan coşkusunu yaşadılar.
 
Çevre ve insan yaşamına duyduğu sorumluluk bilinciyle kent merkezlerinde özel yaşam alanları kuran Uluhan Grup'un 23 Nisan'da çocuklara özel düzenlediği Babil Kuleleri Çocuk Şenliği, küçüklerin ve ailelerinin yoğun katılımıyla kutlandı. Gün boyu süren etkinlikler kapsamında çocuklar, akranlarıyla buluşmanın ve güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.
 
Babil Kuleleri Çocuk Şenliği'nde çocuklar animasyon showlarla buluştu, pano boyama, yüz boyama gibi etkinliklere katıldı. Boyama kitabı ve boyama kalemleri hediye edilen yüzlerce çocuk, etkinliklerde 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.
 
Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Demirhan, Babil Kuleleri Çocuk Şenliği ile yalnızca küçüklerin değil ebeveynlerinin de güzel bir gün geçirmesini hedeflediklerini ifade ederek grup olarak düzenli olarak sosyal birlikteliğe katkı sağlayacak özel etkinlikler planlayacaklarını belirtti.


Geri Dön