02 / 05 / 2024

Bafra'nın imar sorunu müteahhitlerle tartışıldı!

Bafra'nın imar sorunu müteahhitlerle tartışıldı!

Bafralı müteahhitlerle istişare toplantısında biraraya gelen Belediye Başkanı Kılıç, "Devlet hastanesi civarında imara açılacak bölgedeki süreci hızlandıracağız" dedi.



Samsun Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ortak Akıl Buluşmaları'na devam ediyor. Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantılarda Başkan Kılıç ve ekibi, bu kez Bafralı müteahhitlerle buluştu. 

Hedef Halk Gazetesi'nde yer alan habere göre Başkan Kılıç, "Baframızı ilgilendiren düşünce ve tavsiyelere her zaman ihtiyacımız var. Tüm kesimlerle bir araya gelmeyi sürdüreceğiz" diye açıklama yaptı. 

Kılıç, "Personelimize inşaat ruhsatı ve iskân raporu almaya geldiklerinde müteahhitlerimize hukukun ve kuralların dışına çıkmadan bir an önce sonuç alınması için gayret göstermeleri talimatını verdim. İnşaat sektöründe başta imar olmak üzere yapmamız gereken çok çalışma var. İmar Barışı ile beraber gelişmeler daha hızlı oldu. Devlet hastanesi civarında imara açılacak bölgedeki süreci hızlandıracağız" dedi. İlçedeki STK ve meslek gruplarıyla bir araya gelmeye devam ettiklerini belirten AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ise, "Ortak Akıl Buluşmaları'nda bizler de teşkilat olarak bir eksiğimiz olup olmadığını gözlemliyor, beklentileri ve istekleri dinliyor, çözüm noktasında üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi. 


Geri Dön