29 / 04 / 2024

Bağ Evleri ödeme planı!

Bağ Evleri ödeme planı!

Firma: Yazıcıoğlu İnşaat

Proje: Bağ Evleri

Bağ Evleri projesinde dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. Güneşli Bağ Evleri ödeme planı kapsamında projeden daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanarak daire sahibi olabiliyor...



Teslimlerin hemen gerçekleştiği  Bağ Evleri  projesi İstanbul Bağcılar'ın Güneşli bölgesinde yaşama geçirildi. 5 blok olarak yükselen Bağ Evleri Güneşli projesi 70 adet daireden meydana geliyor.


Yazıcıoğlu İnşaat imzası ile inşa edilen Güneşli Bağ Evlerinde yer alan konutların tümü 2 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Güneşli Bağ Evleri ödeme planı bilgisinden önce proje detayları ile devam edelim.


2 bin metrekare yeşil alana sahip olan Bağ Evleri Güneşli projesinde 24 saat güvenlik sistemi, otopark, fitness merkezi gibi imkanlarda yer alıyor. Bağ Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları 78 metrekare, 98 metrekare ve 105 metrekare olarak belirlendi.


Yazıcıoğlu İnşaat Bağ Evleri projesinde bloklar 5 katlı olarak yükseliyor. Bağ Evleri Güneşli projesinin satış ofisi ile 0212 489 36 30 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz. Bağ Evleri satılık daire fiyatları şöyle:


Bağ Evleri fiyat listesi:

Giriş kat 2+1 dairelerin fiyatları 185 bin TL'den, 

Üst kat 2+1 dairelerin fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Bağ Evleri ödeme planı bilgisinin ayrıntıları şöyle:


Bağ Evleri ödeme planı:

Bağ Evleri Güneşli projesinde daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak veriliyor. Geriye kalan yüzde 75'lik bedel ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendiriliyor.


Bağ Evleri iletişim bilgileri: 

Telefon: 0212 489 36 80

Web Adresi: www.yaziciogluinsaat.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön