29 / 04 / 2024

Bağcılar Batışehir projesinde kampanyalar devam ediyor!

Bağcılar Batışehir projesinde kampanyalar devam ediyor!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batışehir

3 farklı kampanyalı ödeme seçeneği sunulan Bağcılar Batışehir projesinde yer alan dairelerin fiyatları 268 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kampanyalar arasında indirimler, ara ödemeli seçenekler ve düşük peşinat seçenekleri bulunuyor.



EgeYapı Group tarafından hayata geçirilen  Batışehir  projesi; Avrupa Yakası içinde Bağcılar'da inşa ediliyor. Projede ilk 2 etap teslimleri yapıldı.


Toplamda 3 bin 226 konuttan meydana gelen Bağcılar Batışehir projesinde 3 etap bulunuyor. 


Bağcılar Batışehir projesinde yer alan daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dublekslerden oluşuyor. 


Bağcılar Batışehir daire fiyatları!

Batışehir kısmında 268 bin liradan

Batışehir Loca kısmında 270 bin liradan

Batışehir Premium kısmında 276 bin liradan başlıyor.


Bağcılar Batışehir projesinde kampanyalar devam ediyor!


Bağcılar Batışehir ödeme koşulları kapsamında yüzde 15 peşinatlı firma bünyesinde yapılan ödemelerde 2 ayrı yüzde 15'lik ara ödeme yapılıyor. Geri kalan kısmı ise yüzde 0,69'luk faiz oranı ile taksitlendiriliyor. 


Diğer bir ödeme seçeneğine göre yüzde 25 peşinat sonrasında geri kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisi ile ödeniyor. Bu ödeme seçeneğinde ise yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. 


Bağcılar Batışehir projesinde yapılan diğer ödeme seçeneğine göre ise yüzde 1 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Peşinatın geri kalan yüzde 24'lük kısmı ara ödeme şeklinde ödenirken kalanı taksitlendiriliyor.


Bağcılar Batışehir iletişim

Telefon:444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön