29 / 04 / 2024

Bağcılar Burak Plaza adres!

Bağcılar Burak Plaza adres!

Firma: Buket İnşaat

Proje: Burak Plaza

Bağcılar Burak Plaza adres bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...



Burak Plaza güncel fiyatları 2017!


Burak Plaza,  Buket İnşaat  tarafından 13 bin 610 metrekarelik alanda Bağcılar'da yükseliyor. Bağcılar  Burak Plaza  adres bilgilerine haberimizin devamında yer verdik. 


Bağcılar Burak Plaza'da 48 büro bulunuyor. 12 katlı tek blok halinde yükselen Burak Plaza Projesi'nin her katı 891 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Bağcılar Burak Plaza adres!


Bağcılar Mahmutbey Burak Plaza'da bürolar her katta 4'er tane olacak şekilde tasarlandı. Giriş bölümünde resepsiyon bulunan Burak Plaza Bağcılar'da ses sistemi, televizyon, yangın springleri, kamera ve akım sistemleri bulunuyor. 


Buket İnşaat Burak Plaza projesinde her kat 891 metrekare ile hesaplanınca bodrum katlar hariç toplam alan 10 bin 692 metrekare oluyor. 2 bodrum katıyla bu durum 11 bin 210 metrekareye çıkıyor. Projede toplam 2 bin 400 metrekarelik otopark alanına 149 araç sığıyor. 


Bağcılar Burak Plaza adres bilgileri şu şekilde;

Bağcılar Burak Plaza adres : İstoç Oto ve Ticaret Merkezi, S – 2 Blok No:25 Kat:3,Mahmutbey/Bağcılar. Proje, Mahmutbey Bölgesi'nde İSTOÇ Kooperatifi Oto ve Ticaret Merkezi içinde konumlandırılıyor. 


Telefon: 444 3 170

Web Adresi: http://buketinsaat.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön