28 / 04 / 2024

Bağcılar Mirage Residence teslimleri ne zaman?

Bağcılar Mirage Residence teslimleri ne zaman?

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterek tasarlandığı proje Atatürk Havaalanı'na yakın yerde yükseliyor. Proje 17 kat şeklinde yükseliyor. Peki Bağcılar Mirage Residence teslimleri ne zaman?



Sosyal kullanım alanları arasında projede güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor.


3 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede 60 mağaza yer alıyor.


İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen proje konum bilgisi kapsamında metroya, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor. Proje 17 kat şeklinde yükseliyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, yüzde 25 teslimde kalan kısım ise 48 ay vade farksız taksit ile ödeme yapılıyor. Lansmana özel yüzde 7 indirim sağlanan projede peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 ekstra indirim uygulanıyor.


Bağcılar Mirage Residence teslimleri ne zaman?

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede dairelerin teslimleri Kasım 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 342 adet daireden myedana geliyor.


Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön