27 / 04 / 2024

Bahadır İnşaat 'tan Evzen Urla 'da 790 bin liraya! Hemen teslim!

Bahadır İnşaat 'tan Evzen Urla 'da 790 bin liraya! Hemen teslim!

Evzen Urla projesi Bahadır İnşaat tarafından İzmir Urla 'da inşa edildi. Projede villaların fiyatları 790 bin lira olarak belirlendi. Sahiplerine hemen teslim edilen villaların büyüklüğü 268 metrekare. 4 oda 1 salon olarak inşa edilen villalar sahile bir



Evzen Urla projesi  İzmir  Urla 'da Bahadır inşaat tarafından yaşama geçirildi. İnşaatı 2009 yılında başlayan villa projesinde konut teslimleri geçtiğimiz yıl sonunda yapıldı.

Evzen Urla projesinde villalar 790 bin liraya satılıyor. 268 metrekare büyüklüğündeki villalar 4 oda ve 1 salon şeklinde tasarlandı.

18 dönüm alana kurulan Evzen Urla projesini Demirce Mimarlık tasarladı. Projede toplam 18 adet ikiz villa bulunuyor. Villaların bulundukları alan 9 dönümü buluyor.

Villaların iç dizaynları lüks ve standart özelliklerle iki farklı modelde oluşturuldu. Projede sosyal alanlara 9 dönüm alan ayrıldı.

Dubleks villalardan oluşan Evzen Urla projesi içerisinde, yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, kaykay alanı, basketbol sahası, futbol sahası, zen havuzu, fitness, sauna ve her villa için 10'ar metrekare lig hobi bahçesi bulunuyor.

Urla Merkez'e 250 metre mesafede inşa edilen Evzen Urla projesinin sahile mesafesi 1 kilometre, havaalanına mesafesi 55 kilometre, İzmir 'e mesafesi ise 35 kilometre.

Evzen Urla projesinin odak noktasında binicilik kulübü yer alıyor. Proje deniz ve doğa manzarasına sahip.

www.bahadirinsaat.net
[email protected]


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön