27 / 04 / 2024

Bahçekent Cadde Flora nerede?

Bahçekent Cadde Flora nerede?

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Cadde Flora

Açık artırma ile satışa sunulan Cadde Flora 'da 260 adet ticari ünite bulunuyor. Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan proje 74 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bahçekent Cadde Flora nerede?



"Bahçekent  Cadde Flora  nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Emlak Konut GYO güvencesiyle açık artırma ile satışa sunulan projede son başvuru tarihi 25 Nisan Cumartesi günü olarak belirlendi.


Yaklaşık 1 milyon kişinin yaşadığı bölgede yükselen Cadde Flora projesi 260 adet ticari üniteden oluşuyor. Projede fiyatlar KDV hariç 195 bin TL'den başlıyor.


Başvuruları www.caddeflora.com web sitesinden veya 444 58 13 numaralı telefondan yapılabilen Cadde Flora Bahçekent projesi 26 Nisan Pazar günü satışa çıkacak.


Bahçekent Cadde Flora nerede?
TEM Otoyolu’nun yanında olan Emlak Konut Cadde Flora, 3. Havalimanı’na, TÜYAP fuar alanına, Kuzey Marmara Otoyolu’na ve E-5’e yakın konumda inşa ediliyor.


Giyim mağazaları, hastane, okul ve sosyo-kültürel alanlar, market, kuaför, eczane, kafe, restoran, etkinlik alanları, süs havuzları ve yeşil alanlar gibi sosyal donatı alanlarına yer verilen Cadde Flora projesi 22 bin metrekare rekreasyon alanına sahip.


Cadde Flora Bahçekent iletişim
Telefon: 444 58 13
Web: www.caddeflora.com
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön