01 / 05 / 2024

Bahçekent Flora ödeme koşulları!

Bahçekent Flora ödeme koşulları!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Bahçekent Flora ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün.



İlk etapta yer alan dairelerin teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Bahçekent Flora ödeme koşulları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat Ortaklığı ve Emlak Konut GYO ortak projesi olarak yükseliyor. 


İkinci etap teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği Bahçekent Flora fiyat listesi kapsamında başlangıç fiyatı 145 bin 300 TL olarak belirlendi. 875 adet daireden meydana gelen projede satış süreci başladı. 


Spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası gibi sosyal imkanların sunulduğu Bahçekent Flora ödeme koşulları değişiklik gösteriyor. 


Bahçekent Flora ödeme koşulları!


Bahçekent Flora nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir cevabı veriliyor. 120 bin metrekare arsa alanına sahip projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Bahçekent Flora ödeme koşulları!


Bahçekent Flora ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Bahçekent Flora iletişim:

Tel: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: www.buevbenimolacak.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön