01 / 10 / 2024

Bahçeşehir Eston Şehir'de metrekaresi 2 bin 700 TL'ye!

Bahçeşehir Eston Şehir'de metrekaresi 2 bin 700 TL'ye!

Kendi içinde bağımsız yönetime sahip güvenli sitelerden oluşan Eston Şehir, yemyeşil bahçeleri, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planl




Kendi içinde bağımsız yönetime sahip güvenli sitelerden oluşan Eston Şehir, yemyeşil bahçeleri, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planlaması, büyük alışveriş ve ticaret merkezlerine yakın olması, sosyal hayatın içinde, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda bulunmasıyla önemli bir avantaja sahip.

BİR BAKIŞTA

Projenin adı: Eston Şehir

Projenin lokasyonu: Bahçeşehir

Yapan şirket: Eston YAPI A.Ş.

Satış pazarlama sorumlusu: Banu Akyıl ( Pazarlama Müdürü)

İnşaata başlama tarihi: 2008

İnşaatı bitirme tarihi: 2017

Toplam arsa: 1.2 milyon metrekare/1200 dönüm

Toplam inşaat alanı : 369 bin 306 metrekare

Ticari alanlar: Yerel yönetim tarafından belirlenmiş 5 ticari alan

 

FİYATLAR HANGİ DÜZEYDE

En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: Eston Şehir’de ortalama metrekare fiyatı 2700 TL, Eston Şehir 5. Kısım’da ise 3250 TL.

Projedeki en pahalı ve en ucuz konutun fiyatı: Bahçeli apartman daireleri 169 bin ile 342 bin lira arasında villlaların fiyat aralığı ise 488 bin ile 975 bin lira arasında değişmektedir.

Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 12.000 kişi

NASIL BİR YAŞAM SUNUYOR

Bahçeşehir’de gerçekleştirilen Eston Şehir projesi kendi içinde bağımsız yönetime sahip güvenli sitelerden oluş uyor. Yemyeşil bahçeleri, ayrıntı ları düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planlaması, büyük alışveriş ve ticaret merkezlerine yakın olması, sosyal hayatın içinde, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda bulunmasıyla önemli bir avantaja sahip.

Projede anneler için ne düşünüldü: Kadınların en fazla vakit geçirmeyi sevdikleri iki mekana “mutfak ve salonlara” özel önem verildi. Tüm salonlar sıcak bir atmosfer yaratmak için lamine parke ile kaplandı, birçok ev tipine şömine ilave edildi ve muadillerinden daha geniş tutuldu. Annelerin küçük çocuklarını mutfakta geniş ve rahat bir alanda doyurabilme, yemek pişirirken bir yandan da kahve ve çaylarını TV karşısında keyifle yudumlayabilme taleplerinden yola çıkılarak birçok ev tipinde mutfaklara yemek bölümü eklendi. Tüm mutfaklarımız Franke ya da muadili markalarla ankastreli olarak teslim edilmektedir. Özellikle üst KV tipi evlerimizin mutfağı annelerden büyük beğeni topluyor.

Projede babalar için neler var: Eston Şehir'de babaların iş stresini üzerlerinden atmaları için alternatif spor olanakları yaratılmış. Yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, çok amaçlı spor alanları 24 saat boyunca şehir sakinlerinin hizmetinde. Yemyeşil bahçelerde gazetesini okuyarak huzuru ve keyfi evinde bulabileceği üstelik komşularıyla da sosyalleşebileceği bir ortam.

Projede çocuklar için neler var: “Bahçeli evler” konsepti üzerine kurulu proje; çocukların mahalle arkadaşları edinip çocukluğunu özgürce sokakta/bahçede oynayarak geçirebileceği bir yapıda planlanmış durumda. Şehirden kopmadan doğayla iç içe yaşayabilecek şanslı azınlıktaki çocuklar için sağlıklı, huzurlu ve bir o kadar da eğlenceli aktiviteleri bulunduğu projede güvenli alanlarda çocuk oyun parkları, spor alternatifleri kreş ve ilköğretim okulu mevcut.

Projede bekar yaşayanlar için neler var: Maksimum metrekare kullanımı sağlayan ve bir bekar için ideal cazip 1+1 apartman daireleri bulunuyor. Her sitenin kendine özel güvenliğinin olması da ayrı bir avantaj.

Sosyal donatılar: Yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, sosyal alanlar, çocuk oyun alanları, spor alternatifleri, günlük alışveriş merkezleri

Konut bilgileri: Proje toplamda 2800 adet konuttan oluşmaktadır. Projede apt daireleri, dubleks ve müstakil villalar bulunmaktadır. Minimum ve maksimum daire büyüklükleri 65 m² ile 371m² arasında değişmektedir.

ULAŞIM AVANTAJLARI

En yakın okullar: Bahçeşehir Koleji, Abdi İbrahim İlköğretim Okulu, Bahçeşehir Lisesi, Bahçeşehir Yıldızlar Koleji ve Özel Kültür 2000 Koleji 3 km uzaklıkta. MEF’in anaokulu ve Bilfen Koleji de Bahçeşehir’de yer almakta.

En yakın poliklinik ve hastaneler: Bahçeşehir Poliklinik 3.5 km mesafede bulunmaktadır. Ayrıca Alman Hastanesi (Poliklinik) ve Esenyurt Devlet Hastanesi de Eston Şehir’e yakın diğer sağlık kurumlarıdır.

En yakın alışveriş merkezi: Prestige Mall Alışveriş Merkezi 2,5 km uzaklıkta bulunmaktadır. Ayrıca Bahçeşehir’de yer alan Galeria Bahçeşehir ve 3 M Migros da proje sakinlerinin alışverişlerini rahatlıkla yapabilecekleri yakın lokasyondaki alışveriş merkezlerindendir.

Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı: Sabiha Gökçen Havalimanı'na 80 km, Atatürk Havalimanı'na 25 km uzaklıkta bulunmaktadır.TEM veya E-5'e olan uzaklığı: 5 km uzaklıkta yer almaktadır.

www.estonsehir.com

Eston Müşteri Hizmetleri: (0212) 691 53 01


Geri Dön