29 / 06 / 2024

Bakan Bilgin’den asgari ücret zammına dair heyecanlandıran paylaşım! Bakın asgari ücret ne kadar olacak?

Bakan Bilgin’den asgari ücret zammına dair heyecanlandıran paylaşım! Bakın asgari ücret ne kadar olacak?

Asgari ücret için heyecanla beklenen o gün geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen 2023'ün asgari ücretini perşembe günü açıklayacak. İşte detaylar!



Cumhurbaşkanı Erdoğan merakla beklenen 2023'ün asgari ücretini perşembe günü açıklayacak. Türk iş teklifini 9 bin lira olarak açıklamıştı, Cumhurbaşkanı Erdoğan da 9 bin lira olma ihtimali ile ilgili bir açıklama yapmıştı. Gözler yarına çevrildi. Bu arada Bakanı Vedat Bilgin'den de sosyal medyadan heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

TÜRK-İŞ'İN 9 BİN TL TEKLİFİ

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, tekliflerinin 9 bin TL olduğunu duyurmuştu. Atalay "Türk- İş’in resmi teklifi 9 bin TL, verilirse, masaya oturur imza atarız ancak vermezlerse o meselenin içinde olmayız" diye konuşmuştu.

PERŞEMBE GÜNÜ BELLİ OLACAK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısı için Meclis'e giriş yaptığında gazetecilerin asgari ücret hakkındaki sorusuna yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün açıklama olur mu, bekleyelim mi?" sorusuna "Beklemeye devam" yanıtını vermişti.

Dakikalar sonra grup toplantısında tekrardan konuşan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret konusunda milyonların beklediği açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Büyük olasılıkla yarın asgari ücret konusunu da bakanımızla bugün görüşmeleri yapmak için inşallah açıklayıp onu da yoluna koymuş olacağız” şeklinde konuştu.

ASGARİ ÜCRET 9 BİN LİRA MI OLACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRK-İŞ'in 9 bin liralık asgari ücret talebine ilişkin de çok kritik bir mesaj verdi. "Herkesin dedi ile adım atmayız, bizim sırtımızda küfe var" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları dile getirdi;

"Bakanımız ve işveren sendikası başkanı ile otururuz konuşuruz, değerlendirmemizi yaparız. İnşallah hayırlı bir adım atar neticeye varırız. Herkesin her söylediğiyle adım atacak durumumuz yok çünkü bizim sırtımızda küfe var, sırtında küfe olmayanlar rahat konuşur ama bizim sırtımızdaki küfe 85 milyonun mesulünde bunların hepsini düşünmekteyiz. Ama sırtında küfe olmayan kişiler bol bol atıp tutmaktadırlar."

Cumhurbaşkanı yetkisini kullandı! 2023 Motorlu Taşıtlar Vergisi belli oldu! 2023 MTV ne kadar oldu?

Doları olanlar yeni yıla doğru bunları yapmalı! İslam Memiş: Önümüzde riskler var!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? Tarım ve Orman Bakanlığı 1613 personel alımı branşları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön