29 / 04 / 2024

Bakan Bilgin'den Temmuz zammı müjdesi! Emekliye, memura, asgari ücretliye ara zam geliyor!

Bakan Bilgin'den Temmuz zammı müjdesi! Emekliye, memura, asgari ücretliye ara zam geliyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Temmuz zamlarıyla ilgili konuştu. Peki Vedat Bilgin Temmuz zamlarıyla ilgili neler söyledi? İşte Bakan Bilgin'in o açıklaması...



Kamu çalışanlarının "3600" olarak bilinen ek gösterge sorununun çözümünün kamuoyuyla paylaşıldığına dikkat çeken Vedat Bilgin, "Bugüne kadar göstergesi olmayan kamu çalışanlarına da 600 ek gösterge vererek kamu çalışanlarına rahat nefes aldıracak, esas itibarıyla da onların emeklilik hayatındaki sosyal haklarını, bir anlamda emeklilik haklarını güvence altına alacak bir düzenlemeyi yaptık. Süreç şimdi Meclis'te devam edecek. Dolayısıyla ikinci bir tarihi adım atmak fırsatını bulduk" şeklinde konuştu. 

Bakan Bilgin den Temmuz zammı müjdesi! Emekliye, memura, asgari ücretliye ara zam geliyor!

Bilgin, temmuz döneminde çalışan ve emekli maaşlarıyla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulunarak, "Biz emeği, çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz, yani önümüzde temmuz dönemi var. Sadece kamu emeklileri ile kamu çalışanlarıyla değil özel sektör emeklileri, eski Bağ-Kur'lular, çeşitli kurumlarda bulunan emekliler de dahil hepsini kapsayan sadece enflasyon farkını değil onların sosyal konumlarını destekleyecek bir çalışmayı sürdürüyoruz" dedi ve Temmuz'da bütün çalışanların yüzünü güldürecek hiç olmazsa 'enflasyona karşı benim devletim benim yanımda' dedirttirecek bir düzenlemeyi de Türkiye'nin gerçekleştireceğine vurgu yaptı. 

Asgari ücret Temmuz zammında son dakika! Asgari ücret kaç lira olacak? İşte zam tablosu! Hemen bu tabloya bakın!

Emekli ve memurun Temmuz zammında geri sayım! Zamlı maaşlar kaç TL olacak? İşte kalem kalem yeni maaşlar...

Hükümet 391 bin TL'den başlayan fiyatlarla hazine arazisi satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksit fırsatını kaçırmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön