29 / 04 / 2024

Bakan Bilgin'den EYT paylaşımı! EYT’de ilk maaş ne zaman yatacak? Depremzedeler faydalanabilecek mi?

Bakan Bilgin'den EYT paylaşımı! EYT’de ilk maaş ne zaman yatacak? Depremzedeler faydalanabilecek mi?

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin kanun teklifinin TBMM Genel Kurulu’nda 395 oyla kabul edilmesinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den paylaşım geldi.



Emeklilikte Yaşa Takılanlara ilişkin kanun teklifi TBMM Genel Kurulu’nda 395 oyla kabul edilirken görüşmeler yaklaşık 4 saat devam etti.. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen EYT’ye ilişkin, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız 24 yıllık EYT sorunu artık çözüldü. Emekçilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön