03 / 05 / 2024

Bakan Dönmez açıkladı! Çiftçi ve köylüler bunu bekliyordu! İşte detaylar!

Bakan Dönmez açıkladı! Çiftçi ve köylüler bunu bekliyordu! İşte detaylar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, çiftçi ve köylülerin beklediği o haberi duyurdu. İşte detaylar!



ÇİFTÇİ VE KÖYLÜLER BEKLENEN HABER VERİLDİ!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik’te geçtiğimiz günlerde yaşanan selden etkilenen köyleri ziyaret etti selden etkilenen ve mahallelerin muhtarlarıyla buluştu daha sonra da baba ocağı Gölpazarı’nda bir araya geldi.

Görüşmeden sonra ilçeye bağlı Türkmen köyüne geçen Bakan Fatih Dönmez, 9 Temmuz tarihinde yaşanan selde sel sularına kapılarak hayatını kaybeden 68 yaşındaki Asiye Bikmen’in mevlidine katıldı. Bu olayda yaralanan Sinan Bikmen’e taziyelerini sundu ardından Bakan Dönmez, “Ben o tarihlerde gelemedim, bayramda ailece Covid-19 olduk. Olay olur olmaz hem Valiliğimiz hen AFAD Başkanlığımız ile doğrudan kontak kurduk. Bu nedenden dolayı olayları uzaktan takip etmek zorunda kaldık. Gerekli destek ve imkanlar için gerekli şeyleri ilettik. Olay yaşandığı anda Asiye Bikmen hayatını kaybetmiş. Tabi giden canı geri getirme gibi imkanımız yok kullar olarak aciz olduğumuz bazı şeyler var” şeklinde konuştu.

DESTEK YARDIM ÖDEMELERİ YAPILACAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, köy muhtarıyla görüştüğü zaman ekin ve tahıllarda bazı zarar ve ziyanlar olduğunu gördü; “Onlarla ilgili tarım müdürlüğümüz gerekli hasar tespit çalışması yaptı. Valiliğimiz de Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığına bildirmiş ve bizler de milletvekilimizle Ankara’da bu durumu izledik. Bugün de İdari İşler Başkanımızla görüştük, inşallah 1 hafta içinde ödeneği ilgili çiftçilerimize yollayacaklar. Bunun yanında evi ve araçları da zarar gören varsa onlara imkanlar ölçüsünde destek yardım ödenekler yapılacak. Rabbimden bu ve benzeri olaylardan korusun diliyorum” diye konuştu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, daha sonra Bilecik’in Yenipazar ilçesinde Halk Eğitim Merkezi’nde selden etkilenen köy ve mahallelerin muhtarları ile buluştu.

Benzin ne kadar oldu? 31 Temmuz benzin litre fiyatı kaç TL? 31 Temmuz 2022 akaryakıt fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 31 Temmuz Pazar 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 31 Temmuz gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön