28 / 04 / 2024

Bakan Dönmez duyurdu! Fatura tahsilatları ertelenecek

Bakan Dönmez duyurdu! Fatura tahsilatları ertelenecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'yi yasa boğan Kharamanmaraş depreminin ardından bölgede elektrik ve doğal gaz faturalarının tahsilatının erteleneceğini bildirdi.



 


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez İskenderun'da depreme ilişkin açıklama yaptı.

Dönmez, deprem bölgesindeki elektrik ve doğalgaz faturalarının tahsilatı erteleneceğini duyurdu. Dönmez, “Olağanüstü bir hâl yaşıyoruz. Doğal olarak bu faturaların tahsilatını da erteliyoruz” dedi.

Yardımlarla ilgili de konuşan Dönmez, “Bölgeye ülkemizin dört bir yanından yardım geliyor. Yardımları planlı ve programlı bir şekilde yapmamız gerekiyor. Bu nedenle yardım göndermek isteyen STK’lara AFAD’la koordineli çalışmalarını öneriyoruz” dedi.

Bakan Dönmez duyurdu! Fatura tahsilatları ertelenecek

Doğal gaz, esas olarak renksiz, kokusuz ve tatsız bir gaz olan metandan oluşan bir fosil yakıttır. Isınma, yemek pişirme ve elektrik üretimi için enerji kaynağı olarak kullanılır. Doğal gaz, tanklarda depolanabilmesine veya sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) olarak taşınabilmesine rağmen, genellikle boru hatlarıyla taşınır. Doğal gazın çıkarılması, hava ve su kirliliği ve sera gazı emisyonları gibi çevresel etkilere sahip olabilir, ancak genellikle kömür ve petrol gibi diğer fosil yakıtlara göre daha temiz bir alternatif olarak kabul edilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön