13 / 05 / 2024

Bakan Dönmez duyurdu! Fatura tahsilatları ertelenecek

Bakan Dönmez duyurdu! Fatura tahsilatları ertelenecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'yi yasa boğan Kharamanmaraş depreminin ardından bölgede elektrik ve doğal gaz faturalarının tahsilatının erteleneceğini bildirdi.



deprem bölgesi, Dünya yüzeyinde depremlerin sık sık meydana geldiği bilinen bir alandır. Depremler, tektonik plakaların hareketinden kaynaklanır ve bu plakaların bir araya geldiği veya bir plakanın diğerinin altında kaydığı alanlar depremlere özellikle eğilimlidir. Depremler binalarda ve altyapıda önemli hasarlara neden olabilir ve can kayıplarına neden olabilir, bu nedenle deprem bölgelerinde yaşayan insanların bir deprem durumunda hazırlıklı 
olmaları ve planlarının olması önemlidir. Depremlerin etkisini azaltmak için bazı yaygın önlemler arasında binaların güçlendirilmesi, acil durum kitine sahip olunması ve düzenli deprem tatbikatlarına katılım yer alır.

Bakan Dönmez duyurdu! Fatura tahsilatları ertelenecek

Doğal gaz faturası, bir kişi veya kuruluşun belirli bir süre içinde kullandığı doğal gaz miktarını ve bu kullanıma ilişkin ücretleri gösteren bir belgedir. Fatura tipik olarak tüketilen gaz birimi başına alınan oranı, kullanılan toplam gaz miktarını ve geçerli vergileri veya ücretleri gösterir. Doğal gaz faturası genellikle doğal gazı evlere ve işyerlerine teslim eden yerel kamu hizmeti şirketi tarafından oluşturulur. Fatura genellikle belirli bir tarihte ödenir ve zamanında ödenmemesi, geç ücretlere veya hizmet bağlantısının kesilmesine neden olabilir.

Migros yine yaptı yapacağını! O ürünler indirimde! Fırsatı kaçırmayın..indirimi unutmayın

Depremden dolayı zarar gören hayvanlar için et ve süt kurumundan duyuru! Ücretsiz bakılacak!

Çok yakında hizmete girecek! İphone'nuzdan yakında bunu yapabileceksiniz! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön