09 / 05 / 2024

Bakan Dönmez resmen açıkladı! Karadeniz gazının evlere geleceği tarih belli oldu!

Bakan Dönmez resmen açıkladı! Karadeniz gazının evlere geleceği tarih belli oldu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi'nin açılış tarihini açıkladı. İşte Karadeniz gazının evlere geleceği tarih...



KARADENİZ GAZI EVLERE NE ZAMAN GELİYOR?

Bakan Dönmez:Karadeniz gazını evlere ulaştıracak Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nin açılışına yönelik, çalışanlarımızın bir kısmı deprem bölgelerinden geliyor; ister istemez aileleriyle ilgilenmek zorunda kaldılar. Yarın tekrar bölgeye gideceğim. Herhalde muhtemelen Nisan'a kalır..'' diyerek tarih verdi.

Bakan Dönmez resmen açıkladı! Karadeniz gazının evlere geleceği tarih belli oldu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, dünkü Kabine Toplantısı'ndan sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Bakan Dönmez, Trakya'da kurulması hedeflenen doğal gaz merkezinin son durumu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Çalışmalarını yapıyorlar. Depreme odaklandık. Çalışma grupları, çalışıyor. 1 yıl içerisinde orayı işler hale getirmek hedefimiz. 1-2 kanunda değişiklik ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde Meclis gündemine gelecek, ondan sonra da yasal altyapı tamamlanmış olacak" dedi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön