05 / 05 / 2024

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'un göbeğine 5 milyon metrekarelik millet bahçesi geliyor!

 Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'un göbeğine 5 milyon metrekarelik millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "İstanbul’un akciğeri olacak." dedi.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, İstanbul Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesi ile ilgili olarak şunları dile getirdi: 

"Onlar iftira atmaya devam etsinler. Onlar milletimizi, yüklenici, müteahhit firmalarımızı, bizim çalışma arkadaşlarımızı tehdit etmeye devam etsinler. Biz milletimizle birlikte bu işleri yapmaya devam edeceğiz. Bugün biz, 'İstanbul'un göbeğinde İstanbullu kardeşlerimize, tüm Türkiye'ye 5 milyon 36 bin metrekare millet bahçesi yapacağız. Bu millet bahçesini, milletimize armağan edeceğiz.' diyoruz. Mersin'de, kentin en kıymetli alanını hiçbir şekilde ranta açmadık, konut, ticaret imarı yapmadık ve yürüme mesafesindeki bu alanı milletimizin hizmetine açtık. Aynısını aslında 81 ilde 445 millet bahçesiyle, sosyal konutlarımızla yapıyoruz. İnşallah İstanbul'da da Atatürk Havalimanı'nın olduğu alanda da millet bahçemizi, İstanbul'umuza, ülkemize armağan edeceğiz."


Geri Dön