01 / 05 / 2024

Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden ev kampanyasında rekor başvuru yapıldı!

Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden ev kampanyasında rekor başvuru yapıldı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'da Yarısı Bizden Kampanyası" kapsamında güncel olarak 810 bin bağımsız bölüm için 190 bin başvuru aldıklarını açıkladı. İstanbul’da yer alan riskli yapıların restore edilmesine yönelik olan bu kampanyada maliyetlerin yarısını devlet



Maltepe'de yapılan açıklamada Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'daki riskli yapılar için başlattıkları "yarısı bizden, yarısı devletimizden" kampanyasına vurgu yaparak, İstanbul'un 39 ilçesinde ve 963 mahallesinde bulunan riskli konutları yapılandıracaklarını ifade etti. Bakan Kurum, şu anda 810 bin bağımsız bölüm için 190 bin başvuru aldıklarını da belirtti.

 Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden ev kampanyasında rekor başvuru yapıldı!

Bakan Kurum Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne ziyarette bulundu ve açıklamalar yaptı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yarısı Bizden ev kampanyasına yönelik açıklamalarını Maltepe Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne yaptığı ziyarette yapmıştı. Yaptığı açıklamaların ardından şu cümleleri aktardı: “Bugün, Türkiye yüzyılının dönüm noktasında sizlerle buluşmaktan dolayı büyük bir gurur duyuyoruz. Sizler her zaman yanımızda olan, mesai arkadaşlarımız olan değerli dostlarımızsınız. Ticaretimizden sanayimize, şehircilik adımlarımızdan vatandaşlarımızın refahı için yaptığımız istişarelerimize kadar her konuda sizlerle birlikte ilerledik.”

Bakan Kurum, sözlerine şunları da ekledi: “Güçlenen ekonomimizle, dünya lideri olma yolunda ilerleyen İstanbulumuz için ve ülkemiz için mücadele veriyoruz. Ticaretimizle dünya sahnesinde önde gelen bir şehir olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu noktada, bu başarıya katkı sağlayan her bir kardeşime ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.”

 


Geri Dön