17 / 05 / 2024

Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden kampanyasına 210 bin başvuru yapıldı!

Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden kampanyasına 210 bin başvuru yapıldı!

İstanbul’da iş insanları ve işçilerle bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yarısı Bizden projemsine şu ana kadar 860 bin bağımsız bölümü içeren 210 bin başvuru yapıldığını duyurdu.



YARISI BİZDEN KAMPANYASINA 210 BİN BAŞVURU YAPILDI!

Cumhuriyet'te yer alan detaylara göre, Bakan Kurum, ÇEKSİAD iş insanlarıyla görüşmesinde İstanbul’un deprem riskiyle karşı karşı olduğunu belirtti. İşte Bakan Kurum'un konuya ilişkin değerlendirmeleri...

İstanbul'da dönüşümü adına yüzyılın dönüşüm projesi olarak tanımlanacak dünya şehircilik tarihine altın harflerle yazılacak 'Yarısı Bizden' kampanyasınını başlattıklarını kaydetti.

Vatandaşlarla, milletle, sanayicilerle, iş insanlarıyla el ele verip ve hep birlikte İstanbul'da tek bir riski yapıp kalmayana kadar da bu mücadeleyi sürdüreceeklerini söyleyen Bakan Kurum, "Projemize şu ana kadar 860 bin bağımsız bölümü içeren 210 bin başvuru yapıldı. Bu önemli bir başvuru sayısı. İnşallah bu başvurularla birlikte iş insanlarımızla, müteahhitlerimizle, işçi kardeşlerimizle birlikte el ele verip İstanbul'un dönüşümü adına gerekli iradeyi daha da güçlendirerek sahaya yansıtacağız" diye belirtti. 

İstanbul'un milli güvenlik meselesi olduğuna dikkat çeken Kurum, Nüfusun 5'te 1'i burada yaşadığını, Milli gelirlerin neredeyse yüzde 50'ye yakını İstanbul merkezli olduğunu ve bu sebeple İstanbul'u dirençli hale getirmek ülkeyi geleceğimiz, çocukları adına çok çok önemli bir konu olduğunu açıkladı.

Bakan Kurum açıkladı: Yarısı Bizden kampanyasına 210 bin başvuru yapıldı!

YARISI BİZDEN BAŞVURUSU NE ZAMAN BİTECEK?

Konuya ilişkin Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yarısı Bizden kampanyasına başvurularının başladığını açıklamıştı. Bakan Kurum paylaşımında güvenli konutlar için Yarısı Bizden kampanyasına 29 Mayıs'a kadar başvuru yapabileceğini ifade etti.

Kampanyayla ilgili merak edilen her bilgi http://yarisibizden.gov.tr adresinde olduğunu da aktardı.

28 Nisan'da başlayan Yarısı Bizden Kampanyası 29 Mayıs 2023'te sona erecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş kira açıklaması geldi: Cebri adımlar atmak zorundayız!

Dev bankadan euro tahmini geldi! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin! Euro 30 gün sonra tam bu kadar olacak


Geri Dön