25 / 07 / 2024

Bakan Murat Kurum açıkladı: Fahiş kira artışlarına çözüm!

Bakan Murat Kurum açıkladı: Fahiş kira artışlarına çözüm!

Bakan Murat Kurum açıklama yaptı. Artan kira fiyatları için vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Kira artışları ile ilgili kararlar verildi. Yüzde 25’lik zam sınırı kalkacak mı? İşte tüm konuyla ilgili detaylar…


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


 Bakan Murat Kurum açıkladı: Fahiş kira artışlarına çözüm!

Kira zam sınırı uzatılacak

Kira artışlarının anormal şekilde artması ile birlikte ev sahiplerine %20 beşlik bir zam sınırı koymuştu. Temmuz 2023’te bu sınırı ortadan kalkacaktı. Bakan kurum 1 Temmuz tarihinden sonra bu sınırın uygulanmaya devam edileceğini ve devletin vatandaştan yana olacağını belirtti. Konuyla ilgili detaylı açıklama yapılması bekleniyor.

Bakan Kurum yapmış olduğu açıklamalarda zam sınırının uzatılacağını söyledi. Bu haberle birlikte vatandaşların yüzü güldü. Ev fiyatlarını fahiş şekilde arttıran ev sahipleri için yapılan bu düzenleme kiracıları sevindirdi. Henüz zam sınırının %25’in üzerine çıkıp çıkmayacağı da merak konusu. Vatandaşlar yapılacak açıklamaları bekliyor.

İstanbullulara müjde üstüne müjde! Dönüşümde maliyetin yarısını devlet karşılayacak: Kira yardımı da 5 bin 250 TL oldu!

Bakan Kurum açıkladı! Kira artışlarıyla ilgili flaş hamle

2023 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kentsel dönüşümde kira yardımı kaç ay veriliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön