27 / 04 / 2024

Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması; "Bu yılın temmuz ayında..."

Bakan Nebati'den asgari ücret zammı açıklaması;

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'de düzenlenen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, iş insanları ile bir araya geldi ve konuşmasında temmuz ayında asgari ücrete yapılması beklenen ara zamla ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar...



"TEMMUZ'DA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milletvekili olarak seçildiği Mersin'in Erdemli ilçesinde bir otelde gerçekleştirilen "İş İnsanları ile Hasbihal Toplantısı"nda, Mersinli iş insanlarıyla bir araya geldi. Asgari ücret artışları ile ilgili konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, çalışanların en düşük gelir grubunu desteklemek amacıyla asgari ücret zammıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Nebati, "Asgari ücrete bu yılın temmuz ayında da tekrar bir ara zam daha yapacağız" sözleriyle, çalışanların mali durumunu iyileştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Fakat Bakan Nebati zammın ne kadar olacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Sadece Temmuz'da ara zam geleceğini belirtti.
 


Geri Dön