02 / 05 / 2024

Bakan Nebati'den milyonlara bayram müjdesi! 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli ucuz kredi verilecek! Başvurular ne zaman?

Bakan Nebati'den milyonlara bayram müjdesi! 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli ucuz kredi verilecek! Başvurular ne zaman?

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son dakika açıklamasıyla girişimcilere yönelik 6 Kredi paketini müjdeledi. Peki 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli ucuz kredi şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak?



Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son dakika açıklamasıyla girişimcilere yönelik 6 Kredi paketini müjdeledi. Bakan Nebati, 6 farklı girişimci modeline ilişkin inansman desteğini hayata geçirdiklerine ve Halkbank aracılığıyla avantajlı faizler ve azami 12 ay anapara ödemesiz dönem, 60 aya kadar vade imkanı sağlandığını belirtti. 

Bakan Nebati den milyonlara bayram müjdesi! 12 ay geri ödemesiz 60 ay vadeli ucuz kredi verilecek! Başvurular ne zaman? 

Peki bu kredi paketleri neler? Hangi girişimci için ne kadar kredi verilecek? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön