02 / 05 / 2024

Bakan Nebati'den son dakika enflasyon açıklaması! En yüksek seviye...

Bakan Nebati'den son dakika enflasyon açıklaması! En yüksek seviye...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye olarak enflasyonda en yüksek değeri gördüğümüzü, mücadelenin ve vatandaşların refah seviyesini yükseltmek için bütün adımların atılmaya devam edeceğini söyledi.



Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’da devam eden görüşmelerinin kapanış konuşmasını yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’da yaptığı konuşmada, Türkiye Ekonomi Modeli’nin hedeflerine yönelik olarak yatırım, istihdam, üretim ve ihracatı öncelikli olarak gördüklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:

"TÜRKİYE’DE İSTİHDAM TARİHİN EN YÜKSEK SEVİYELERİNE ULAŞTI”

"Bu sayede, 2022 yılında da ekonomik büyüme dengeli görünümünü korumuş, istihdam rakamlarımız tarihi yüksek seviyelere ulaşmıştır. Önümüzdeki süreçte de, yüksek katma değer üreten, küresel ölçekte daha üst seviyelere hızla yükselen daha müreffeh bir Türkiye için bütün gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz."

“ENFLASYONDA EN YÜKSEK DEĞERLERİ GÖRDÜK”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Bugüne kadar gelen veriler şunu gösteriyor: Enflasyonda görülebilecek en yüksek değerler görüldü. Bundan sonra da sayısal olarak aşağı yönlü düşmeye doğru bir enflasyonu ve oranları hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.

 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön