20 / 05 / 2024

Bakan Nebati'den son dakika enflasyon açıklaması! En yüksek seviye...

Bakan Nebati'den son dakika enflasyon açıklaması! En yüksek seviye...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye olarak enflasyonda en yüksek değeri gördüğümüzü, mücadelenin ve vatandaşların refah seviyesini yükseltmek için bütün adımların atılmaya devam edeceğini söyledi.



"2023 YILI BÜTÇESİ, MİLLETİMİZİN BİZE EMANETİ”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2021 yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı ile 2023 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerini ele alarak, şöyle konuştu:

“Bugüne kadar sürdürülen tüm özverili çalışmalar için Plan ve Bütçe Komisyonumuzun değerli Başkan ve üyelerine, kıymetli katkılarını eksik etmeyen herkese, Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimiz adına teşekkür ediyorum. Kaynağını milletimizin alın terinden alan bugüne kadar olan bütçeleri nasıl milletimizin bizlere emaneti olarak gördüysek, 2023 yılı Bütçesini de aynı şekilde görüyoruz.”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin konuşması ile TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri de sona ermiş oldu. Bu kapsamda, 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi ile 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

 

ÖTV matrah düzenlemesinin ardından otomobil fiyatları ne kadar oldu?

Duyanlar yıkıldı! Bakan Bilgin “Öyle bir şey yok” diyerek umutları bitirdi!

Bakanlık, son dakika haberi olarak duyurdu! Hesaplara yatıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön