15 / 05 / 2024

Bakanı Kirişçi duyurdu! Çiftçiye 972 milyon TL destek bugün ödenecek! Peki kimler faydalalanacak?

Bakanı Kirişçi duyurdu! Çiftçiye 972 milyon TL destek bugün ödenecek! Peki kimler faydalalanacak?

Tarım Bakanı Vahit Kirişçi, çiftçiye bugün 972 milyon TL’yi aşkın ödeme yapılacağı müjdesini verdi. Peki Bakan Kirişçi’nin açıkladığı bu müjdeli haberden hangi çiftçiye ne kadar ödeme ne zaman yapılacak? İşte yanıtı…



Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, bu destek tutarlarının dane mısır, hububat ve baklagilde 56 milyon 455 bin TL olduğunu duyurdu. Bakan Kirişçi ayrıca, diğer desteklerin ise kırsal kalkınma yatırımlarında 13 milyon 743 bin 303 TL ve sertifikalı tohum üretiminde 2 milyon 134 bin 538 TL olarak belirlendiği bilgisini verdi.

Bakanı Kirişçi duyurdu! Çiftçiye 972 milyon TL destek bugün ödenecek! Peki kimler faydalalanacak?

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, 972 milyon 333 bin TL’lik tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, şahsi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "972 milyon 333 bin TL’lık tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun. Bu destekler, baklagil hububat ve dane mısırda 956 milyon 455 bin 159 TL, kırsal kalkınma yatırımlarında 13 milyon 743 bin 303 TL, sertifikalı tohum üretiminde 2 milyon 134 bin 538 TL olarak belirlendi. Hayırlı, uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön