29 / 04 / 2024

Bakanı Kirişçi duyurdu! Çiftçiye 972 milyon TL destek bugün ödenecek! Peki kimler faydalalanacak?

Bakanı Kirişçi duyurdu! Çiftçiye 972 milyon TL destek bugün ödenecek! Peki kimler faydalalanacak?

Tarım Bakanı Vahit Kirişçi, çiftçiye bugün 972 milyon TL’yi aşkın ödeme yapılacağı müjdesini verdi. Peki Bakan Kirişçi’nin açıkladığı bu müjdeli haberden hangi çiftçiye ne kadar ödeme ne zaman yapılacak? İşte yanıtı…



Destek ödemelerini ne zaman alacağını soran çiftiye yanıt Tarım Bakanı Vahit Kirişçi’den geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, çiftçiye bugün 972 milyon TL’yi aşkın ödeme yapılacağı müjdesini verdi. Peki Bakan Kirişçi’nin açıkladığı bu müjdeli haberden hangi çiftçiye ne kadar ödeme ne zaman yapılacak? İşte yanıtı…

Türkiye’de tarımla uğraşan binlerce kişinin dört gözle beklediği müjdeli haberi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi verdi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, 972 milyon TL’den fazla paranın bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılmaya başlanacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, az önce yaptığı bir açıklamayla binlerce çiftçiye çok sevindirecek bir haber verdi. Bakan Kirişçi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, çiftçiye 972 milyon 333 bin TL’lik ödemenin bugün yapılmaya başlanacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 972 milyon 333 bin TL’lik tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön