İş Fırsatları

Bakanlığa 650 eleman alınacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bakanlığa 650 Gelir Uzman Yardımcısı alınacağını söyledi. SOSYAL MEDYADAN DUYURDUHazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, özveriyle çalışan gelir uzmanlarının, özellikle vergide gönüllülük esasının artırılması ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik katkılarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu ifade etti

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndaki Gelir Uzman Yardımcılığı pozisyonundaki açıkla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, özveriyle çalışan gelir uzmanlarının, özellikle vergide gönüllülük esasının artırılması ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik katkılarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu ifade etti.

"SINAVA GİRECEKLERE BAŞARILAR"

Bakan Nebati, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Yakında 650 kişilik Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapacağımızın da müjdesini buradan vermek isterim. Yeni arkadaşlarımızın katılımıyla, ülkemiz için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Gelir Uzman Yardımcısı Sınavı’na katılacak adaylarımıza şimdiden başarılar diliyor, tüm mesai arkadaşlarıma azimli gayretlerinden ötürü canı gönülden teşekkür ediyorum."

Merkez Bankası'ndan sürpriz faiz indirim kararı! 3 aylık periyotlarda kademeli olarak düşecek

Almanya'da asgari ücrete yüzde 22 zam geldi! Zam sonrası 40 saat çalışan işçi ayda 37 bin 800 lira kazanacak