29 / 04 / 2024

 Bakanlık başvuran her hesaba 4.336 TL yatırıyor! Bu habere hemen bakın

 Bakanlık başvuran her hesaba 4.336 TL yatırıyor! Bu habere hemen bakın

Evde bakım maaşı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 2023 yılı asgari ücrete ve memur maaşlarına yapılan zamlardan sonra Bakanlık tarafından her ay ödenen evde bakım ödemeleri de zamlardan nasibini aldı. peki 2023 yılı evde bakım ücretleri ne kadar oldu? 



Bakıma ihtiyaç duyan birçok vatandaş bakanlık tarafından sağlanan ödemelerden yararlanabiliyor. Bu ödemelerden biri olarak karşımıza çıkan evde bakım parası her ay düzenli yapılan ödemeler arasında yer almaktadır. 2023 yılı Şubat ayına giriş yaparken evde bakım maaşı ödemeleri için de araştırmalar hız kazandı. 
Şubat ayı ortasında başlayan ödemeler her ile göre farklı tarihlerde yapılıyor. Vatandaşlar ödemelerin hangi illerde yapıldığını araştırmaya başladı. İşte evde bakım maaşı hakkında merak edilen tüm detaylar…

 Bakanlık başvuran her hesaba 4.336 TL yatırıyor! Bu habere hemen bakın


2023 YILI EVDE BAKIM MAAŞI NE KADAR?

2023 yılı ile birlikte pek çok farklı kalemde yapılan ödemelere de zam yapıldı. Asgari ücret tutarları artış gösterirken memur ve emekli maaşlarına  da belirlenen oranda zam yapıldı. Bakanlık tarafından her ay düzenli olarak ödenen evde bakım maaşı ödemeleri de zamlandı. 2022 senesinde 3.336 TL olarak hesaplara yatırılan evde bakım maaşı 2023 senesi ile beraber 4.336 TL'ye çıktı.


Geri Dön