04 / 05 / 2024

Bakanlık Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı'na katıldı!

Bakanlık Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı'na katıldı!

Bu yıl Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nca 15.’si düzenlenen Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı'na Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından katılım sağlandı...




Bu yıl Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nca 15.’si düzenlenen Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı; ilgili kurum, sivil toplum örgütleri, haritacılık ile ilgili faaliyet gösteren özel sektör firmaları, üniversiteler ve vatandaşlarımızın katılımıyla ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Gösteri Merkezi’nde 25-28 Mart 2015 tarihleri arasında yapıldı.


İlgili kurultaya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından katılım sağlanarak bir adet stant açıldı. Bu kapsamda katılımcılara Genel Müdürlüğümüz faaliyet alanları, yürütülen ve planlanan projeler ile 20 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan “Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin Kurulması ve Yönetilmesi Hakkında Yönetmelik” hakkında bilgi verildi ve bilgilendirici broşürler dağıtıldı. Ayrıca Genel Müdürlüğün personelinin kurultay kapsamında düzenlenen konferans ve panellere katılımı sağlandı.


 


Geri Dön