22 / 07 / 2024

Bakanlıktan gençlere müjde! 958 genç kamuya atanacak! Hemen bakın!

Bakanlıktan gençlere müjde! 958 genç kamuya atanacak! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın kurum ve kuruluşlarında yetişen ve sosyal hizmet modellerinden faydalanan 958 gencin kamuda istihdam edileceği açıklandı. İşte o açıklamanın detayları...




Sosyal Hizmetler Kanunu çerçevesinde kamuda görevlendirilmek üzere başvuru yapan gençlerin atama töreni, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın da katılımıyla noter huzurunda 27 Eylül tarihinde yapılacak.

Bakanlıktan gençlere müjde! 958 genç kamuya atanacak! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın kurum ve kuruluşlarında yetişen ve sosyal hizmet modellerinden faydalanan 958 gencin kamuda istihdam edileceği açıklandı. 

Törende toplam 958 genç; mezuniyet durumları dikkate alınarak kamudaki öğretmen, avukat, mühendis, eczacı, diyetisyen, psikolog, arkeolog, sosyolog, sağlık teknisyeni, teknisyen, tekniker, sağlık teknikeri, memur kadroları gibi görevlere atanacak. 

Bakanlıktan gençlere müjde! 958 genç kamuya atanacak! Hemen bakın! 

Sosyal Hizmetler Kanunu çerçevesinde kamuda görevlendirilmek üzere başvuru yapan gençlerin atama sonuçları, "http://sosyalatama.aile.gov.tr/" adresli internet sitesi aracılığıyla açıklanacak.

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu uyarınca devlet korumasından faydalanan gençlere, kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam imkanı sunuluyor. Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca senede üç defa mayıs, eylül ve aralık aylarında kamuya atama gerçekleştiriliyor. 

İstihdam edilen gençlere, Bakım Sonrası Rehberlik İzleme ve Değerlendirme Birimlerindeki personel tarafından yaşadıkları sorunların çözümü konusunda destekte bulunuyor ve rehberlik çalışmaları sürdürülüyor.

Bakanlıktan gençlere müjde! 958 genç kamuya atanacak! Hemen bakın! 

Geçtiğimiz Mayıs ayında, Kamuda istihdamı planlanan 1.121 gencin ataması 17 Mayıs’ta noter huzurunda yapılmıştı. Mayıs 2022'de yapılan atama kapsamında, Tercih işlemlerini 27 Nisan’da tamamlayan hak sahibi 1.121 gencin ataması 17 Mayıs Salı günü tercihleri kapsamında ilgili kadrolara gerçekleştirilecek. Mayıs 2022 itibarıyla devlet korumasında yetişmiş toplam 57.528 kişinin kamuda istihdamının sağlandığı açıklanmıştı.

Dolar tarihi rekorunu kırdı! 1 doları bile olanlar bakmadan geçmeyin

Botanika Bahçeşehir projesiyle 374 yeni konut ve 14 villa geliyor!

Altın fiyatlarında iki yıl sonra bir ilk yaşanıyor! Ayı piyasası riski altını paramparça etti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön