20 / 05 / 2024

Bakanlıktan gençlere müjde! 958 genç kamuya atanacak! Hemen bakın!

Bakanlıktan gençlere müjde! 958 genç kamuya atanacak! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın kurum ve kuruluşlarında yetişen ve sosyal hizmet modellerinden faydalanan 958 gencin kamuda istihdam edileceği açıklandı. İşte o açıklamanın detayları...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan, gençlerin yüzünü güldüren bir son dakika açıklaması geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın kurum ve kuruluşlarında yetişen ve sosyal hizmet modellerinden faydalanan 958 gencin kamuda istihdam edileceği açıklandı. 

Bakanlıktan gençlere müjde! 958 genç kamuya atanacak! Hemen bakın! 

Sosyal Hizmetler Kanunu çerçevesinde kamuda görevlendirilecek gençlerin tercih başvuruları 8 Eylül ile 22 Eylül 2022 tarihleri arasında alınmıştı.

İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan o açıklamanın detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön