28 / 04 / 2024

Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri tarafından yakından takip ediliyor. Bakır fiyatları zayıf dolarıne ekisi ilke yükselişe geçerken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatları ne kadar oldu?



Bakır fiyatları zayıf doların etkisiyle 7 haftanı zirvesine yerleşti. Demir cevheri fiyatlarında ise düşüş  yaşandı. Bu gelişmelerin ardıdan gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? Güncel hurda fiyatları kaç TL?

BAKIR FİYATLARI YÜKSELDİ!

Bakır fiyatları, ABD'de üretici fiyatlarında  düşüşün ardından Fed'in faiz artışı döngüsünün sonuna yaklaştığına dair görüşleri güçlendirmesi ve doların keskin bir şekilde düşmesiyle yedi haftanın en yüksek seviyesine ulaştı.

DEMİR CEVHERİ VADELİ FİYATLARI GERİLEDİ!

Demir cevheri vadeli işlemleri, Çin'de taleple ilgili artan endişeler nedeniyle peş peşe ikinci haftada düşüşe hazırlanıyor.

Dalian Emtia Borsasında Eylül vadeli demir cevheri, dün yüzde 2,3'lük düşüşün ardından bugün sabah işlemlerini yüzde 0,4 düşüşle 772 112,91 dolardan tamamladı. Kontrat, bu hafta şimdiye kadar yüzde 2'den fazla düştü.

Bakır ve demir cevheri vadeli fiyatlarında meydana gelen bu gelişmeler hurda fiyatlarını nasıl etkiledi? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam veya indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Nisan 2023 hurda fiyat listesi.


Geri Dön