04 / 05 / 2024

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 20 Aralık 2022 hurda fiyat listesi 

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 20 Aralık 2022 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak edilip araştırılıyor. Bakır fiyatları yükselip demir fiyatları düşüşe geçerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevirildi. Bakır ve demir hurda fiyatları en kadar? 20 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.



Geçen hafta hurda fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Haftaya sakin başlayan hurda fiyatları vatandaşlar ve hurda işi yapan kişiler tarafından araştırılıyor. 

Hurdalar arasında en önemli olanlar bakır ve demir hurda fiyatları iken, vatandaşlar en fazla bakır ve demir hurda fiyat listesini araştırıyor.

DEMİR CEVHERİ İTHALATI ARTTI!

Türkiye İstatistik kurumu verilere göre, ülkenin demir cevheri ithalatı bu yılın Ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 50,6 ve geçtiğimiz yılın aynı ayına kıyasla yüzde 9,8 artarak 1,04 milyon mt seviyesinde kaydedildi. Bu ithalatın değeri aylık yüzde 67,4 artışla ve yıllık yüzde 18,7 düşüşe geçerek 146,84 milyon dolar oldu.

Güncel hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 20 Aralık 2022 hurda fiyat listesi...


 


Geri Dön