28 / 04 / 2024

Bakır ve kalay yükselişte! Altın, paladyum, platin, petrol ve doğalgaz düşüyor...

Bakır ve kalay yükselişte! Altın, paladyum, platin, petrol ve doğalgaz düşüyor...

Haftanın dördüncü işlem gününe yeni bir rekor ile başlamış olan dolar kuru, emtia piyasalarında deprem etkisi yarattı. Bakır ve kalayın yükseldiği yeni günde, diğer emtia varlıkları resmen dibe vurdu. İşte emtia fiyatları 29 Eylül 2022...



Yeni işlem gününe rekor ile başlayarak 18,55 TL seviyesine ulaşan dolar kuru, piyasalarda işlem gören emtia varlıklarını olumsuz etkiedi. Yeni günde yalnızca bakır ve kalayın yükselişe geçtiği gözlenirken kıymetli metaller ile diğer emtia varlıklar düşmeye başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön