30 / 04 / 2024

Bakyapı Konya Projesi ilk ayda yüzde 50 satış yaptı!

Bakyapı Konya Projesi ilk ayda yüzde 50 satış yaptı!

Bakyapı'nın Konya Selçuklu'da yükselen iddialı projesi Konya Prestij Park, satışa çıktığı ilk ayda yüzde 50'lik satış başarısı ile iddiasını kanıtladı. Projenin üç ay içinde yüzde 30, tamamlandığında da yüzde 50 prim yapması öngörülüyor.



İnşaat sektörünün önde gelen markası Bakyapı'nın Konya Selçuklu'da inşa ettiği Konya Prestij Park projesi, Konya'nın çehresini değiştirme iddiası ile planlandı. Bîr ay önce satışa çıkan proje, Konyalılar ın büyük beğenisi ile karşılaşırken Konya'da büyük yankı uyandıran projenin yüzde 50si şimdiden satıldı. 


İnşaatının yüzde 70'i tamamlanan Konya Prestij Park, 23+3 blokta 642 konuttan oluşuyor. 2+1 ve 4 tip 3+1 daire seçeneği bulunan projede, 2+1 daireler 80 m2,4 farklı seçenekten oluşan 3+1 daireler ise 100,110,120 ve 155 metrekare aralığında değişirken, metrekare fiyatları da 1250 ile 1500 lira aralığında. Konya Prestij Park, Selçuklu Üniversitesine, havaalanına, alışveriş merkezleri, hastane ve okullara yakınlığıyla dikkat çekerken proje tamamlandığında Konyalıların cazibe merkezlerinden biri olacak. 



KONYA'YA DEĞER KATAN PROJE 


Konya Prestij Park projesinin Konya'nın çehresine değer katacak bir proje olduğuna dikkat çeken Bakyapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, şunları söyledi: "Bakyapı olarak prestij serisiyle İstanbul, Bursa ve ardından Konya'da iddialı bir projeye daha başladık. Prestij serisi, bulunduğu bölgenin çehresine değer katma iddiası ile yola çıktığımız bir seri. 

Bu konuda da başarıyı yakaladık. Çünkü prestij serisinin son halkası olan Konya Prestij Park projesinde diğer projelerimizde olduğu gibi ilk ayda yüzde 50 satış başarısını yakaladık. Bu da tüketicilerin projelerimizi beğendiğinin en önemli göstergesi."Projeden ilk konut alanların fiyat açısından çok avantajlı olduğuna işaret eden Bakgör, projenin ilk üç ayda % 30, tamamlandığında da % 50 prim yaparak yatırımcısına büyük kazanç sağlayacağını da belirtti. 


TAPULAR HEMEN TESLİM


Konya'nın çehresini değiştirecek proje olarak yorumlanan Konya Prestij Park'ta, tapular hemen teslim edilirken Haziran 2015'te dairelerin sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Konya Prestij Park, 17000 nr'lik geniş yeşil alanı ve 1600 nr'lik sosyal tesisleriyle dikkat çekiyor. Ailelerin ön planda tutulduğu sosyal tesislerde bayanların ayrı erkeklerin ayrı olarak girebileceği ısıtmalı kapalı havuzlardan bisiklet ve futbol sahalarına, saunalardan buhar odalarına, fitness ve pilates salonlarından çocuk parkına, langırt ve masa tenisinden tenis kortuna kadar spor, sağlık, lüks ve konforun düşünüldüğü Konya Prestij Park projesi yepyeni bir yaşamın kapılarını açıyor. En kaliteli malzemelerin seçildiği Konya Prestij Park'ta buzdolabından klimaya kadar tüm ankastre ürünler; alanında uzman dekoratörlerce evinize özenle yerleştiriliyor. 


4 milyon gurbetçi tapu işlemlerini Türk Telekom güvencesiyle yapacak Türk Telekom'un yurtdışı erişim çözümlerinden TTVPN Global ile teknoloji ortaklığını üstlendiği e-Tapu hizmeti sayesinde, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları ve Türkiye'de gayrimenkul edinmek isteyen yabancılar, Türkiye'ye gelmelerine gerek kalmadan bulundukları şehrin Tapu ve Kadastro Ataşeliği'nde işlemlerini gerçekleştirebilecek. Berlin'de pilot olarak başlatılan proje, yabancı sermayenin Türkiye'ye girişini kolaylaştıracak. 


Türk Telekom'un yurtdışı çözümü Global Kurumsal Ağ (TTVPN Global), Türkiye ve dünyanın her yerindeki kurumsal müşterilerin, KOBİ'lerin ve kamu müşterilerinin yanı sıra Türk vatandaşlarının da hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. 

Gurbetçi vatandaşların satış ve ipotek gibi tapu işlemlerini Türkiye'ye gelmeden yapabilmelerini sağlayacak hizmet, ilk olarak Berlin'de kullanılmaya başlandı. 3 Nisan'da Berlin'de pilot olarak başlatılan proje sayesinde, Almanya'da yaşayan Türk vatandaşları ve Türkiye'de taşınmaz edinmek isteyen yabancılar, Türkiye'ye gelmelerine gerek kalmadan işlemler için Berlin Başkonsolosluğu bünyesinde hizmet sunan Tapu ve Kadastro Ataşeliğine başvurabilecek. 


PROJE, 4 MİLYON GURBETÇİYE HİZMET VERECEK


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün Türk Telekom ile yaptığı iş birliği çerçevesinde başlatılan servis sayesinde, Avrupa'daki yaklaşık 4 milyon Türk vatandaşı, artık Türkiye'ye gelmeden bulundukları ülkenin tapu müşavirliğinde arsalarının ve gayrimenkullerinin satış ve ipotek gibi işlemlerini gerçekleştirebilecek. 

E-Tapu hizmeti ile intikal, trampa, tapu kaydı ve kayıt örneği ile kadastro verilerine ilişkin bilgi amaçlı uygulama ve harita örneği imkânı da sunan sistemde işlemler kolaylıkla yapılabilecek. Ayrıca Türkiye'deki banka ve finans kuruluşları da Avrupa'daki tapu işlemlerini artık Berlin Başkonsolosluğu bünyesinde hizmet sunan Tapu ve Kadastro Ataşeliği'nde tamamlayabilecek. Türk Telekom, bu projede dünyada 200'den fazla ülkede hizmet verdiği 'TTVPN Global hizmetiyle yer alırken, yurtiçi ve yurtdışı lokasyonlaıı arasında oluşturulacak özel sanal ağ ile kaliteli bir veri iletişimi olanağı sunacak. Türk Telekom'un teknoloji iş ortaklığı ile kurulan sistem sayesinde, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tüm hizmetlerini dünyanın neresinde olursa olsun tek bir program üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ve en güvenli yapı içinde gerçekleştirebilecek. Bıı özelliğiyle, yurtdışında ofisleri bulunan küresel Türk şirketleri, ithalat ve ihracat yapan KOBİ'ler, yurtdışında elçilikleri ya da temsilcilikleri bulunan devlet kurumları, Türkiye'deki tapu işlemlerini tek bir ağ ve program üzerinden ortak olarak yaparken, güvenli, hızlı, esnek ve ölçeklenebilir bir bağlantıya sahip olacak. 


Yeni Haber Gazetesi


Geri Dön