21 / 05 / 2024

bakyapı projesi

bakyapı projesi

Bakyapı'nın Konya Selçuklu'da yükselen iddialı projesi Konya Prestij Park, satışa çıktığı ilk ayda yüzde 50'lik satış başarısı ile iddiasını kanıtladı. Projenin üç ay içinde yüzde 30, tamamlandığında da yüzde 50 prim yapması öngörülüyor.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bakyapı Prestij Gold Evleri geliyor! Yeni proje!

Bakyapı, Bursa Nilüfer'deki yeni projesi Bakyapı Prestij Gold için çalışmalara başladı. Projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor..

Bakyapı, Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temelini attı!

Bakyapı, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye kadar sağlık ocakları ve aşevlerini hayata geçiren firma, son olarak ikinci okul projesi olan Bakyapı Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun da temellerini attı.

Bakyapı Bursa Prestij Modern'de teslimler başladı!

İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı Bursa Prestij Modern Projesi’nde konut teslimine başladı.

Bursa Prestij Modern projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

“Huzurlu Yaşam Alanları” sloganıyla İstanbul, Bursa, Konya, Çanakkale ve Sakarya’da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, teslimlerine başlanan Bursa Prestij Modern Projesi'yle yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Prestij Elit projesi'nin ilk etabı satışta!

Bakyapı tarafından inşa edilen Prestij Elit projesi 23 blokta 276 daireden meydana geliyor.Projede daireler 3+1 dubleks ve 4+1 tipinde...

Bakyapı İstanbul Prestij Park'ta teslimler başladı!

BakYapı, İstanbul'daki ilk projesi İstanbul Prestij Park'ta teslimlere başladı. Beylikdüzü'nde 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1.412 konut yer alıyor.

Bakyapı Konya Projesi ilk ayda yüzde 50 satış yaptı!

Bakyapı'nın Konya Selçuklu'da yükselen iddialı projesi Konya Prestij Park, satışa çıktığı ilk ayda yüzde 50'lik satış başarısı ile iddiasını kanıtladı. Projenin üç ay içinde yüzde 30, tamamlandığında da yüzde 50 prim yapması öngörülüyor.

BakYapı Rusya'da konut projesi gerçekleştirmeye hazırlanıyor!

MIPIM ' de bir Rus şirketiyle görüşen BakYapı, yeni bir işbirliğine hazırlanıyor. BakYapı Yönetim Kurulu Üyesi Bakgör, " Rusya, Avrupa'ya giriş kapımız olacak " diyor...

Bak Yapı Bursa projesi 17 Eylül'de görücüye çıkıyor!

21 yılı geride bırakan ve “Huzurlu yaşam Alanları” sloganıyla projelerine devam eden Bakyapı, bir yenisini daha ekliyor. Bak Yapı Bursa projesi 17 Eylül'de görücüye çıkıyor...

Bakyapı Prestij Park ödeme tablosu!

Beylikdüzü'nde yer alan Prestij Park projesi Bakyapı imzası taşıyor. Bakyapı Prestij Park ödeme tablosu kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

bakyapı projesi Haberi

bakyapı projesi

İnşaat sektörünün önde gelen markası Bakyapı'nın Konya Selçuklu'da inşa ettiği Konya Prestij Park projesi, Konya'nın çehresini değiştirme iddiası ile planlandı. Bîr ay önce satışa çıkan proje, Konyalılar ın büyük beğenisi ile karşılaşırken Konya'da büyük yankı uyandıran projenin yüzde 50si şimdiden satıldı. 


İnşaatının yüzde 70'i tamamlanan Konya Prestij Park, 23+3 blokta 642 konuttan oluşuyor. 2+1 ve 4 tip 3+1 daire seçeneği bulunan projede, 2+1 daireler 80 m2,4 farklı seçenekten oluşan 3+1 daireler ise 100,110,120 ve 155 metrekare aralığında değişirken, metrekare fiyatları da 1250 ile 1500 lira aralığında. Konya Prestij Park, Selçuklu Üniversitesine, havaalanına, alışveriş merkezleri, hastane ve okullara yakınlığıyla dikkat çekerken proje tamamlandığında Konyalıların cazibe merkezlerinden biri olacak. 



KONYA'YA DEĞER KATAN PROJE 


Konya Prestij Park projesinin Konya'nın çehresine değer katacak bir proje olduğuna...