18 / 05 / 2024

Balance Gayrimenkul inşaat sektöründe büyüyecek!

Balance Gayrimenkul inşaat sektöründe büyüyecek!

Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, "İnşaatta da adımıza yakışan titiz, güvenilir, istikrarlı özelliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.



Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban sorularımıza şu yanıtları verdi:


Neden Balance Güneşli?

İş yeri seçiminde lokasyon çok önemli... Bizim taşınma kararımızdaki en önemli nedenlerden biri de lokasyon... Balance Güneşli E-5, TEM ve sahil yollarını birbirine bağlayan özel bir konumda... Çevrede inşaatı süren metro hatlarının yanı sıra, metrobüs duraklarına, Atatürk Havalimanı'na oldukça yakın ve önümüzde ki günlerde kullanıma açılacak 3. havalimanı ve 3. köprü bağlantı yolları üzerinde. Projeden İstanbul'un her noktasına ulaşım rahatlığı olacak...

 

Burada yer almamızın bir diğer sebebi ise inşaat kalitesi ve tasarımı... Bu proje Basın Ekspres Yolu ve çevresinin A Plus tek projesi... Modern hayatın tüm ihtiyaçları düşünülerek, iş ve sosyal hayatın dinamiklerinin iyi analiz edildiği özel bir proje... Bu yüzden Şölen Grubu'nu Balance Güneşli'ye taşıyoruz. 


Neden İnşaat Sektörü? 

Çoban Ailesi olarak Şölen firmasıyla iş dünyasında 25 yıllık deneyimimizle kazandığımız en önemli değer "güven" oldu. Şölen, bugün bünyesinde onlarca markasıyla dünyanın 1OO'e yakın ülkesine ihracat yapan bir çikolata firması konumuna geldi. Amacımız yatırımlarımızı çeşitlendirmek.Gayrimenkul sektörü de ilgimizi çeken bir sektör...Türkiye'de yapılaşmanın 99 depreminden dolayı sağlıklı olmadığını biliyoruz, sorumluluğumuz olduğunu düşündük. İnşaat sektörüne yatırım yaparak, iş dünyasında edindiğimiz deneyim ve güveni farklı bir alana yansıtmak ve sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefledik. İnşaatta da adımıza yakışan titiz, güvenilir, istikrarlı özelliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. 


A Plus Ofis Projesi Denilince Ne Anlamalıyız? 

İş verimliliği ve motivasyon açısından çalışma alanlarında oluşturulan tasarımsal farklılıklar, yüksek teknoloji ve güvenlik her geçen gün daha çok önem kazanıyor. Bu açıdan projemizde kullandığımız malzemeden, çevre düzenlemesine, zemin etüdünden, inşaat kalitesine, teknik donanımdan, otomasyona ve teknolojik imkanlara tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünerek tasarladık. 


Çalışma ortamları; ışık, hava, ses sistemi gibi verimliliği etkileyen tüm detaylar düşünülerek oluşturuldu. Ayrıca motivasyonu arttıracak modem ve şık çalışma ortamları, performansı arttıracak açık alanlar ve pek çok sosyal alan da projeye dahil edildi. Özetle Balance Güneşli, çalışanların tüm ihtiyaçları gözetilerek tasarlanmış 'yeni nesil ofis yaşamı'nı ifade eden A Plus bir proje... 


Yatırımcılara Mesaj: Basın Ekspres Yolu stratejik konumu ve İstanbul'un gelişime en açık bölgesi olması ile sürekli değer kazanan bir lokasyon. Balance Güneşli ise bu bölgenin gözbebeği olacak. Proje içinde 40 m2' den başlayan ofisler ve 1700 m2'ye kadar ofis ve ofis katları ile ihtiyaca göre çalışma alanı seçmek mümkün. Ayrıca Mart 2016'da teslim edilecek olan Balance Güneşli ofislerine taşındığınız ilk günden itibaren iş yaşamınız başlamış olacak. 0 yüzden uzun zaman beklemeden prestijli bir işyeri sahibi olmak isteyen tüm yatırımcılar ve şirketler bu projeyi görmeden karar vermesinler. 


BALANCE GÜNEŞLİ PEK ÇOK SOSYAL İMKANI OFİS ORTAMINA TAŞIYOR

-Fitness salonu 

-Sauna ve buhar odaları 

-Pilates stüdyoları 

-Müzik odası 

-Hobi odaları 

-Cep sineması 

-Toplantı odaları 

-Ağaçlandırılmış yürüyüş yolları 

-Restoran ve kafeler 

-Mağazalar ve alışveriş noktaları 

-Çalışanlar için özel yemek salonu 


Ekonomist


Geri Dön