01 / 05 / 2024

Balance Güneşli 2015 sonunda hazır!

Balance Güneşli 2015 sonunda hazır!

Şölen markasıyla uzun yıllardır çikolata sektöründe faaliyet gösteren İsmail Çoban, konuta da el attı. Balance Gayrimenkul'ün plaza ofis, cadde ofis, ev ofis, loft ofis ve mağazalardan oluşan ilk projesi Balance Güneşli görücüye çıktı...




Şölen Çikolata'nın patronu İsmail Çoban Balance markasıyla gayrimenkule girdi. İlk proje Balance Güneşli, 2015 sonunda hazır.


Şölen markasıyla uzun yıllardır çikolata sektöründe faaliyet gösteren İsmail Çoban, konuta da el attı. Balance Gayrimenkul'ün plaza ofis, cadde ofis, ev ofis, loft ofis ve mağazalardan oluşan ilk projesi Balance Güneşli görücüye çıktı. Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, "Bugüne kadar iş dünyasında elde ettiğimiz güvenilirlik ve istikrardan güç alarak bu işe giriştik. İnşaat işimizde de kaliteden taviz vermeden, adımıza yakışır bir çizgi tutturacağız" diye konuştu.


270 MİLYON LİRA YATIRIM


17 dönüm arazi üzerine yapılacak olan Balance Güneşli projesine toplamda 270 milyon lira yatırım yapılacak. Ayrıca yıl içinde, birinci etabın yanında bulunan 16 dönümlük arazi de projeye dahil edilerek, ikinci etap çalışmaları başlayacak. 118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofisin yanı sıra 43 mağazanın yer aldığı proje, toplam 301 bağımsız bölümden oluşuyor. Verilen bilgiye göre, Balance Güneşli projesinin hedef kitle odağında Anadolu’da ve bölgede yaşayan veya iş yapan işadamları, çalışan gençler ile serbest meslek çalışanları bulunuyor. Ofis ve konutların metrekare fiyatı 5.360 TL’den başlıyor. İnşaatı devam eden projenin 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.



Akşam


Geri Dön