27 / 04 / 2024

Balıkesir Altıeylül'de toplu açılış töreni gerçekleşti!

Balıkesir Altıeylül'de toplu açılış töreni gerçekleşti!

Altıeylül Belediyesi toplu açılış töreni, Plevne Mahallesi Aile ve Spor Parkı'nda yapıldı. Balıkesir için büyük projelerin hazır olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Uğur, "Şehrimizin trafik sorunlarını çözüyoruz" dedi




Altıeylül Belediyesi toplu açılış töreni, Plevne Mahallesi Aile ve Spor Parkı'nda yapıldı. Açılışa, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Milletvekili Tülay Babuşçu, Altıyelül Kaymakamı Bayram Gale, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül İlçe Başkanı Ümit Demirbaş ve il, ilçe teşkilatları, AK Parti Milletvekili adayları, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda mahalleli katıldı.


İyileştirme sürüyor

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Aile ve Spor Parkı, İsmail Akçay Parkı, Dinkçiler Pazar Yeri, Çiğdem Park, Plevne semt spor sahasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapı demek olmadığını kaydeden Başkan Kafaoğlu, "Kırsal mahallelerimizdeki yol ve parke taşı hizmetlerimizin yanı sıra merkez mahallelerimizde de iyileştirme çalışmalarına devam ediyoruz. Bunların yanında Hacı Hüseyin, Yunus Emre, Süleymaniye, Kampüs, Şoför Evleri ve Aslıhan Tepecik camilerini de ışıklandırdık. Ayrıca kırsal mahallelerimizin tamamına çocuk oyun grupları kuruldu. Bu parkımızla birlikte tüm bu hizmetlerimizin vatandaşlara ve Altıeylül ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Uğur da Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve ekiplerine bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.


"Büyük projeler yolda"

Balıkesir için büyük projelerin hazır olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Uğur, "Şehrimizin önemli kavşak noktalarındaki trafik sorunlarını çözüyoruz. İlk temeli 27 Mayıs sabahı atıyoruz. Emniyet, Otel Basri gibi kavşaklardaki dal-çıkların inşaasına başlıyoruz. İnşallah trafik sorununu hızlı bir şeklide temelden halletmiş olacağız" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön