29 / 04 / 2024

Balıkesir Edremit’te çarpık yapılar yıkılıyor!

Balıkesir Edremit’te çarpık yapılar yıkılıyor!

Balıkesir’in Edremit Belediyesi, çarpık olduğu tespit edilen binaları yıkmaya devam ediyor. Edremit Belediyesi İmar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü, çarpık yapılaşmayla ilgili gelen yıkım kararlarından bir tanesini daha uygulamaya koydu...




Balıkesir’in Edremit Belediyesi, çarpık olduğu tespit edilen binaları yıkmaya devam ediyor. Edremit Belediyesi İmar Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü, çarpık yapılaşmayla ilgili gelen yıkım kararlarından bir tanesini daha uygulamaya koydu. İlçenin Müderrizzade Zeytinyağı Fabrikası ile Mektebim isimli kolej yakınında bulunan çarpık binanın yıkım kararı, mülk sahibine tebliğ edildi ve yıkım ekipleri bölgeye sevk edildi. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri de bölgede gerekli güvenlik önlemleri aldıktan sonra binanın yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleştirildi. 


Edremit Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne gelen tüm kaçak ve çarpık yapı ihbarları değerlendirilirken, onaylanan yıkım kararları da hızlı bir şekilde titizlikle yapılıyor. Bahse konu binanın yıkılmasından sonra, bölgede yol yapım çalışmaları ile dolgu çalışmaları da gerçekleştirildi. Bu çalışmanın bitiminde de yol trafiğe açıldı. Belediyenin kaçak ve çarpık yapılara karşı duyarlı ve titiz bir şekilde çalışmalar kaydettiğini söyleyen vatandaşlar ise, “Kaçak ve çarpık yapılara karşı verilen mücadeleden çok memnunuz. Kaçak ve çarpık yapılar yüzünden bazen gerekli olan yollar bile yapılamıyor. Edremit Belediyesi, bu konuda çok hassas davranıyor ve kimseye ihtimam göstermeden, alınan yıkım kararlarını uyguluyor. Belediyemize teşekkür ediyoruz ve çalışmalarının devamını diliyoruz” şeklinde yorumlar yapıyor.


Maraş Gündem


Geri Dön