06 / 05 / 2024

Ballı Gayrimenkul Yapı Otomotiv Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Ballı Gayrimenkul Yapı Otomotiv Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ŞİRKETİ 1 milyon TL sermaye ile bugün Halit Balli imzasıyla kuruldu.




Ballı Gayrimenkul Yapı Otomotiv Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Halit Balli imzasıyla 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Ballı Gayrimenkul Yapı Otomotiv Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1 -Tüm insaat yapı malzemelerinin imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2 -Insaat islerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır,çivi, alüminyum ve mamulleri, tugla, ates tuglası, kiremit, kireç, dograma, alçı, çimento, fırınlanmıs kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birlestirme parçaları, temiz su ve birlestirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar imalatı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin, tüm is saglıgı ve güvenligi ekipmanlarının alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Ballı Gayrimenkul Yapı Otomotiv Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Adres; İstasyon Mah.1421.Sok. No.62 A/44 Küçükçekmece 


Geri Dön